anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU, am o intrebare... am auzit ca daca vrei sa faci six packs (patratele) poti sa faci cate exercitii vrei tu pentru ca daca nu ai o dieta destul de buna nu o sa-ti iasa niciodata. Este adevarat? Si ce dieta sa fac?

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Normal, cunosc oameni cu six packs care nu fac exercitii DELOC (nu au mai facut abdomene sau crunch de peste 15 ani).

| Apokales a răspuns:

Da, este adevarat. Pentru ca intr-o jumatate de ora de stat la masa consumi mai multe calorii decat poti arde in 2 ore pe bicicleta, este doar un exemplu. La faza cu dieta nu te putem ajuta asa, trebuie sa ai o dieta care poate fi sustenabila in timp, una care sa iti placa sa o tii cat mai mult ca sa nu simti ca intr-adevar faci un efort in acest sens, in a slabi. Deficitul caloric este cheia in dietele pentru definire, iar apoi trebuie sa tii cont si de faptul ca trebuie sa fie o dieta sanatoasa si sa iti permita sa-ti iei macronutrientii si apoi micronutrientii necesari pentru activitatea pe care o desfasori.

| JicaContra a răspuns:

Dap, grasimea se duce PRIMA OARA pe burta, si apoi pe restul
iar cel care a trecut Canalul Manecii inot a facut un documentar in care arata cat s-a antrenat SI CAT A MANCAT, ca sa aiba grasime pe care sa o arda la un efort atat de deosebit

| FineAsHell a răspuns:

Este adevarat. Fiecare persoana are muschi abdominali, mai mult sau mai putin proeminenti, dar daca nu are un procent de grasime corporal scazut nu se vor observa deloc, sau nu foarte bine. Ca sa iti reduci din grasime trebuie sa te aflii intr-un deficit caloric (sa consumi sub necesarul tau caloric) si sa faci activitati fizice care sa determine utilizarea acesteia (grasimea nu e altceva decat o forma de energie a organismului stocata in corp).