| Cqtqlin677 a întrebat:

Salutare TPU! Care sunt metodele eficiente pentru a construi masă musculară acasă? Având 1.75 înălțime și o greutate actuală de 71 kg, în cât timp aș putea observa rezultate semnificative, având în vedere că intenționez să lucrez la acest obiectiv în următorii minim 2 ani?

Răspuns Câştigător
| SkandallKamataru a răspuns:

Chalistenice, cauta tony saik pe Youtube, cauta how to build muscle, what to eat, what is protein, cauta atleti care fac asta (Austin Dunham), aboneaza-te la canale precum Greg Doucette, Kinobody, incearca sa te inconjori cu astfel de personalitati, cu sportivi, asa o sa inveti si cum sa te antrenezi, si ce sa mananci, ce e ala bulk, cut, si o sa fii si mai motivat, dar neaparat in engleza ca noi nu avem clipuri asa explicative si informative.
O sa inveti sa te antrenezi, ce exercitii faci, si poti implementa si niste greutati la exercitiile alea ex (flotari, tractiuni, genuflexiuni) cu greutati.
In functie de genetic si de cum mananci, o sa vezi rezultate de la antrenament la antrenament (si nu vizuale, dar fizice, devi mai puternic pe fiecare antrenament).
Vizual, vreo 3 luni incepi sa vezi mici schimbari.
Daca faci asta cum trebuie, intr-un an o sa te intrebe lumea daca faci sala.
In 2 ani o sa fii bomba daca te tii, 3+ ani esti zeu.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Științific vorbind proteina 2, 5 grame per kg corp, culturism cu greutăți care rup fibrele musculare făcând unele noi, un plus caloric între 200 și maxim 400 de calorii, odihnă, apa, nu uita de cardio

| Xox0 a răspuns:

Rezultatele încep sa se vadă dupa 2-3 luni si perioada de 2 ani e buna. Vei avea timp.
Atata timp cat îti împingi limitele dupa 2-3 luni, vei fi ok. Dupa un timp seturile obișnuite devin ușoare si Mușchii nu-ți mai cresc deoarece nu-i forțezi mai mult.
Fii versatil. Nu rămâne la aceeași rutina si lucrează tot corpul.

| Ilovedinero a răspuns:

Proteina, creatina Chalistenice, iti poti achizitiona si greutati insa trebuie sa te folosesti intr-un mod inteligent de ele caci altfel iti pierzi timpul