| SoleX a întrebat:

Daca iau Ostarine la 19 ani are ceva? Chiar e atat de sigur precum se spune? Vreau să iau doar o lună si nu stiu dacă chiar nu are efecte negative.Cine nu se pricepe sa nu vorbească, multumesc.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.steroizi.ro/substante-diverse/ostarine/ stii ce iti recomand eu, sa lasi orice fel de creatina/anabolizant/steroid orice, doar proteina desi nici aia nu-i cine stie ce de capul ei, dar nu-i pe atat de nociva precum sunt astea. Omul sanatos si musculos este acela care se face natural, chiar daca dureaza, nu cei cu steroizi, anabolizante, creatina si alte excipienti, sunt niste porcarii pe piata noastra si din intreaga lume, nu fac bine oricum organismului, nimeni nu iti spune clar ca face aia sau cealalta, multi se feresc, si la fel de multi consuma, pana vad chiar cei de iau aceste chestii, efectele negative dureaza si deja nu mai au ce sa faca.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor) wtf, amesteci Creatina cu anabolizante. Creatina este un supliment 100% natural, e la fel de naturala precum vitamina C. De ce nu consuni cate 1 grapfruit pe zi ca sa-ti iei necesarul de vitamina C si preferi sa iei vitamina C sub forma de pastile? Te dopezi? laughing Creatina o ai si tu si orice om chiar si animal in corp, doar ca organismul o produce in cantitati mai mici si o foloseste in alte scopuri. Ca sa-ti maresti cantitate de creatina doar din mancare ar insemna sa consumi zilnic 2-3kg de peste sau minim 800g carne rosie ceea ce nu e posibil. Decat sa dai raspunsuri fara rost, cu toate ca nu te pricepi, ai putea sa dai o cautare pe google poate iei si o fundita sau cum se numeste.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Uite, ca eu imi recunosc greseala, pentru ca am gresit, m-am documentat din nou, stiam ceva de cand facusem eu sala, dar stiam eronat:
http://www.csid.ro/diet-sport/sport/mit-si-adevar-despre-creatina-11545635/ adevar graiesti si iti multumesc pentru corectare.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu o lua in nume de rau, nu ti-am zis-o cu rautate sau ceva gen "eu atotștiutorul" pur si simplu ai scris o prostioara.