| vld_8037 a întrebat:


Fac sala de 1 luna de zile si vreau sa iau ceva proteine
am 78kg si inaltimea 1.83
si doresc sa pun masa musculara in termen scurt!
Ce fel de proteine imi recomandati?
apelez la cei priceputi in domeniu!

4 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Ai deja foarte multe kg raportate la inaltime. Insa fie.
Sa-ti explic o treaba. Trebuie sa mananci in primul rand. Daca nu mananci nu poti inlocuia alimentatia cu concentrate proteice.
Nu intru in detalii, citeste site-ul acesta pentru mai multe informatii legate de tema asta : http://www.getfit.ro

Eu zic asa, cea mai buna combinatie pentru masa musculara si pe termen 'scurt' ar fi asa:
Un weight gainer (http://suplimente.ro/weight-gainer/high-protein-mega-gainer-4-5-kg.html) de doua ori pe zi (o data dupa antrenament ca absortia e mai mare) + dextroza sau glutamina (http://suplimente.ro/weight-gainer/dextroza-908g.html). Enzimele digestive sunt foarte importante pentru asimilarea proteinelor si carbohidratilor ( http://suplimente.ro/enzime/super-enzymes-180-tablete-2-x-90-.html)

Poti sa suplimentezi mai mult de atat cu un Animal Pack si Amino Fuel daca chiar ai bani :). (http://suplimente.ro/combinatii-de-suplimente/hardcore-basic.html).

Altfel spus daca vei lua chestiile astea in mod regulat, te vor tine in jur de doua luni si vei avea un aport foarte mare de proteine si carb. Uita-te doar pe prospectul fiecarea si pune totul la socoteala. 2x60 g de proteine (din weight gainer) + 14 din Amino Fuel + 5 g creatina monohidrata + enzimele pentru digestie + dextroza pentru febra musculara, refacere si forta a doua zi + complexul de vitamine din animal pack (tine cont ca si astea au enzime).
Poate nu iti trebuie atat de mult :)). Stiu am exagerat dar uite ai de unde sa alegi.

Multa bafta!

PS. concentratele proteice ieftine sunt aruncate mai degraba la WC decat sa se depuna in muschi.

| Tudor_2273 a răspuns:

Nu exista masa musculara in termen scurt. Masa musculara se pune intr-un an doi cel putin. Si aici ma refer la masa musculara care arata si bine, nu cea facuta in 2 luni cu pastile si prafuri. Dar daca tu vrei muschi rapizi cu prafuri si pastile, asteapta-te la multe vegeturi si cosuri. Daca vrei muschi adevarati, in primul rand opreste-te din ce faci, cauta o carte despre diete (pentru ca de aici incepe tot) si pune-te serios pe treaba. Nu e suficient sa mergi doar la sala. Trebuie sa incepi sa iti schimbi radical dieta. Muschii nu se obtin peste noapte, iar cei care ii obtin peste noapte, ii si pierd cam tot peste noapte. Ai grija la ce solutii magice si pastile te indruma colegii de sala sa iei. Consulta un medic inainte de a lua orice, indiferent cat de sigur ar parea si cati tipi cu ceafa groasa au mai luat inaintea ta si nu au patit nimic. Cat despre proteina, poti gasi o sumedenie de tipuri. Dar ele nu sunt facute sa pui masa intr-o luna. Sunt, intr-adevăr, folosite de gym rats (cum se numesc in State) ca sa accelereze procesul, dar ei lucreaza la asta ani buni, cu diete si antrenamente zilnice.

Bafta!

| Mirel_1372 a răspuns:

Total Mass 4200 foarte bune!

| vld_8037 explică:

Inteleg ce zici tudor eu vreau sa pun cat de cat sa se vada putin acolo... cu sala o sa contunui in continuare dar vreau sa vad niste efecte... si vreau sa iau o luna de ile ceva proteine

CE PAREREA AVETI DE CREATINA?