| Marius96 a întrebat:

Salutare...
Voi ce credeti o ceasca de cafea inainte de antrenament (de alergari) ar da mai multa energie?
Adica nu as vrea sa beau cafea de aia tare (adica de aia simpla) , as vrea sa imi fac o ceasca dintr-un plic de ala 3in1 de la Nescafe.Tensiunea imi este normala 120 cu 80 ...
Mersi

3 răspunsuri:
| Liviucu a răspuns:

Bineinteles. Indiferent de taria unei cafele, in corp chiar daca nu simtim nimic totusi avem energie mai multa decat daca nu am bea. Spre exemplu ieri am baut doua de la automat si una de la bar din-aia tare si am crezut ca ma urc pe pereti. Faceam glume, radam incontinuu si nu avea nici degetul stare. Vroia sa fie batut de masa incontinuu. laughing

Ceea ce vreau sa-ti spun este ca e bine ce ai de gand sa faci. Dar sa stii un lucru: niciodata nu se va impaca sportul cu cofeina. Sa renunti la ea imediat dupa teste indiferent de cat de bine te simti atunci cand faci antrenamente cu ea la bord. Iti mananca calorii si nu vei ajunge acolo unde vrei, sus.

| AlinKun a răspuns:

Pai eu nu am observat diferenta la mine vorbesc dar incearca si vezi rezultatele

| Furnicutza a răspuns:

In general cafeaua creste tensiunea.Insa desi da o aparenta stare de energie,cafeina,consumata o perioada indelungata produce anxietate,tulburari ale somnului,oboseala cronica, iritatie gastrica, etc.
Acesta(cafeina) impiedica absorbtia de calciu si fier.Deci nu iti recomand sa consumi cafea, cu atat mai mult daca faci exercitii fizice.Cu atat mai mult nu ness.E drept, o cantitate mica nu dauneaza atat rau ca si o cantitate mai mare.Insa repet, nu iti da mai multa energie.

Întrebări similare