Întrebare recomandată | flavius01 a întrebat:

Se merita sa iti iei la sala antrenor personal ca si incepator? Azi a fost prima mea zi la sala si evident, am rugat un instructor sa ma ajute cu initierea. A fost chiar foarte amabil, a stat cu mine toata ora, mi-a aratat si m-a corectat la fiecare serie, la fiecare aparat. Chiar am fost multumit! De asemenea mi-a povestit (stiu ca isi facea reclama, dar na) ca pot sa il iau ca antrenor personal pentru 25 de lei pe ora (plus abonamentul de 100 de lei pe luna). Imi zicea ca ar sta pe tot parcursul orei cu mine, m-ar ajuta, mi-ar putea face si un regim si toate cele necesare. Mi-a mai zis ca are un baiat si ca dupa doar 2 luni deja au inceput sa se vada rezultatele. Eu am 17 ani si e prima oara cand fac asa ceva si mie imi suna foarte ok. As vrea sa merg cam de 3 ori pe saptamana la sala. Voi ce credeti? Ce ar trebuie sa fac? Vi se pare scump?

20 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te dopezi cu ce îți spune, ci mergi pe o alimentație echilibrată iar el să-ți arăte cum funcționează aparatele, câte serii să faci. În rest, el este plătit, nu să-l plătești tu!
Pa, pa.

| Nickname1890 a răspuns:

Poti sa il iei cateva ore pentru inceput, ca sa iti corecteze tehnica. Ca sa iti faci un program de exercitii pe saptamani e la fel de bun netul, poate chiar mai bun.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca iti permiti ar fi bine sa primesti indrumari, macar in prima luna.

| aumih16 a răspuns:

E o prostie! asta cu antrenorul personal! pentru ca poate sa fie unul care sa nu stea tot timpul cu tine! sa iti arate! dar poate sa fie unul care da sta tot timpul cu tine! sa iti arate! depinde! dar eu nu o vad bine deloc!

| aumih16 a răspuns:

Nu imi place ideea cu antrenorul personal! de ce? fiindca poate sa fie unul cu experienta! dar poate sa fie unul fara experienta! si ala numai grija de clienti! nu are! pleaca cand vrea! sta pe telefon! fumeaza o tigara! bea cafea!

| aumih16 a răspuns:

Si numai pot eu de accidentari! bai sunt de acord sa ti se spuna odata! bai! nu de zeci de mii de ori! ca sunt altii care lucreaza si singuri la aparate! si nu au patit nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nevoie de cineva care sa-ti explice cum se fac exercitiile.happy
Sunt milioane de regimuri pe net.
Ai prieteni care stiu cum se fac ii intrebi pe ei.
Sunt foarte multi bani, toti zic,, a 25, dar e putin frate'', si daca ii ceri un leu laughing nu iti da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un antrenor personal este necesar doarece trebuie sa inveti sa ti lucrezi orect grupele musculare. La varsta ta ar trebui un program mai special. Barbatii se dezvolta pana la 20 de ani. Succes

| Voidwithin a răspuns:

Nu stiu ce sa zic sunt de parere ca dupa 1luna sau 2 o sa-ti faci tu singur programu tau si o sa stii exercitiile pe derost.

| Wehes a răspuns:

25 lei pe ora e cam mult.
Daca mergi de 3 ori pe saptamana gandeste-te ca dai 75 lei in 1 saptamana.
Aproape aboamentul pe 1 luna.
Vezi daca te ajuta mai ieftin si depinde si ce antrenor e si ce cunostinte are.

| IonutzWoW a răspuns:

Nu este normal. Cel de la sala este plati sa te ajute. PEntru ce crezi ca este platit? sa se uite la tine? BAFTA!

| elComandantee a răspuns:

Nu,nu se merită. Văd că te-a prostit laughing
Te poţi documenta şi singur, dacă nu faci bine sau nu eşti sigur pe ceva, poţi să întrebi pe alţii pe acolo, e şi pe gratis.

| flavius01 explică:

Wow, mersi mult pentru raspunsuri happy Pana la urma, dupa ce am vorbit si cu ai mei si cu inca cineva de la sala (eu nu cunosc pe nimeni de acolo, nu merg cu niciun prieten), am hotarat ca ar fi bine sa il iau ca antrenor personal pentru o luna sau doua thinking Adica, eu nu imi cunosc corpul in acest sens si el stie mai bine ce si cum sa fac ca sa apara rezultate cat mai repede (asta vrem toti, nu?). Dupa, cand imi dau si eu seama cum imi functioneaza corpul si toate cele, il voi ruga sa imi faca un program si gata happy Mersi mult pentru raspunsuri!

| manumyman a răspuns:

E bine sa ai un antrenor ce sa te ghideze(ca doar de aia sunt pusi), insa ai mare grija pe cel care il alegiwinking
bafta!

| Mitzac a răspuns:

25 de lei pe ora ma fraierica care esti tu fraier vb cu un pr mai mare de pe la sala si e bine facut si te ajuta moca nu 25lei ora laughing)))))-rolling on the floor))

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mitzac):

Antrenorii de la world class cer 20 de EURO pe ora si au destui clienti happy

| johnstone a răspuns:

Progresezi mult mai bine sub supravegherea stricta a unui antrenor personal. Incepatorii nu-si dau seama ce inseamna o repetare executata corect. Personal iti recomand sa progresezi in acest sport alaturi de un antrenor bun. Antrenorul trebuie sa aiba cunostinte solide de nutritie si de fitness si sa fie capabil sa te disciplineze in sportul acesta. Am intalnit multi asa-zisi antrenori deci atentie mare pe cine alegi.

| George_Caleb_1966 a răspuns:

Din moment ce esti incepator este bine sa investesti in sanatatea ta cam 10 ore cu un antrenor la pretu ala.intreabal de alimentatie.noteazaz'ti etc.intreaba orice iti vine in cap despre sala streseaza'l si baga la cap! succes

| andreilion a răspuns:

Nu depinde si de conditii ca daca sunt niste aparte slabe cam scump

| Radulescu_Titus_1985 a răspuns:

Foarte bine ca ai ales un antrenor personal. Nu te lua dupa cei care spun ca te uiti pe net si faci tu...tot iei isi repara instalatia electrica in casa si isi dau foc sau repara masina in spatele blocului, romanul le stie pe toate, dar prost. E absolut necesar sa fie cineva langa tine pentru ca nu doar risti sa nu ai nici un rezultat ba risti sa ramai cu accidentari care te pot urmarii toata viata...Investesti in tine si in sanatatea ta, lasa-i pe cei care "te uiti pe net" sa isi bata joc de a lor si sa arunce banii pe bere in club. Bafta!