| DangerF a întrebat:

Sunt incepator la sala. Cum ar fi mai bine. Sa fac la piept cu 10 pe o parte la bara si sa fac in jur de 5 repeari sau sa fac cu 7.5 si sa fac 12

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Intreabă un instructor de pe acolo, el te vede și constată clar ce deficiente și la ce grupe musculare ai

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Numarul de repetari trebuie facut in functie de rezultatele dorite.
Masa musculara: 8-12 reps.
Forta: 2-5 reps.
Rezistenta: 15-25 reps.
Foarte important, greutatea folosita trebuie sa nu iti permita mai mult de ''atatea'' repetari.Nu sa te opresti tu de buna voie la 12 sau la 5.Trebuie aleasa o greutate care sa nu iti permita sub nici o forma mai mult de ''x'' repetari.Iti spun pentru ca asta este o greseala foarte des intalnita la incepatori.

| AnastasiaK a răspuns:

Mai intai de toate, tu pentru ce te antrenezi? Ca fiecare sport are alt tip de antrenament.

| funnnyman32 a răspuns:

Salut
Fiind incepator, trebuie sa inveti sa faci exercitiile corect, daca nu vrei sa iti platesti antrenor 2 -3 luni, poti invata singur de pe internet, cu repetarile difera, in general pentru a creste in masa musculara intre 8-10 eu unul asa faceam sau uneori chiar urcam spre 12 repetari, iar pentru forta cat mai putine repetari, intre 1-3 repetari. Bafta!

| User23434 a răspuns:

Ma uitam la angel fitness pe yt, omul pentru începători susținea ca e bine sa faci 3 serii cu diferite repetări(20, 15,12). Pe parcurs scazi din repetări,, în jur de 2 pe luna. Acum depinde, poate asa tip de antrenament nu ți se potrivește, nu e eficient tuturor. Merita încercat.