| best1people a întrebat:

Tocmai ce am fost la o piscina,si ii vedeam pe ceilalti cum inotau pe fundul bazinului, adica inotau pe burta si atingeau podeaua bazinului pentru ca se scufundau.
As vrea sa stiu cum sa fac si eu asta, caci in apa plutesc.Va rag dati-mi niste indicatii utile.

Răspuns Câştigător
| NikoIsDirectioner a răspuns:

Buna, si eu pot sa ajuns la puiscina atat de jos si e simplu, trebuie sa-ti faci avant cand intri in apa si daca poti ca mine chiar din apa! Si vei ajunge cu pieptul aproape de fundul bazinului si incerca sa-ti dai capul inainte in apa nu in partea tare de jos, si-ti kasi picioare la cada incet! Funda? Succes! Si app e foarte simplu, trebuie doar sa exersezi!

4 răspunsuri:
| xBya a răspuns:

Stii sa inoti? Daca da, inoata, dar avanseaza in adancime, nu in fata ca de obicei. Daca nu, ia o gura maare de aer si sari cu capul in fata si mainile deasupra lui, iar cand ai ajuns cu tot corpul sub apa da din maini si din picioare ca sa ajungi la fund. Niste ochelari de inot ar fi buni, dar unii nu folosesc si stau cu ochii deschisi in apa.
Uite aici http://www.detectivultau.ro/cum-sa-inoti-sub-apa/ si aici http://www.youtube.com/watch?v=1vZMiiYZEH8. Have fun underwater! :)

| dididedediu a răspuns:

Pai mergi sub apa dar mergi dintrro data in jos si dupa aia inoti cu mainile stii tu cum inoata fetele..si daca mergi sus la suprafata mai incerci pana reusesti

| Annaid a răspuns:

Mananca mai mult! laughing))

| WeBB a răspuns:

Si eu pot asta.E simpu.Cand esti la suprafata trebuie sa lasi tot aerul din tine afara, iar cand te vei baga in apanu vei pluti ci vei cadea in jos. Sper ca te-am ajutat. big grin