| Ionel221 a întrebat:

TPU! As vrea sa scap de burtica si de colacei, s-au depus in aceasta saptamana. am mancat prostii. si nu am facut sport
Cum pot sa repar acest lucru, facand abdomene, nu ajuta.
Vreau cele mai bune metode!

Răspuns Câştigător
| AndreeaNG a răspuns:

Bună! În primul rand, rezultatele nu se vor vedea prea curând. Trebuie sa ai răbdare, mănâncă sănătos, prin a manca sănătos nu ma refer la faptul sa mănânci doar un mar pe zi, ci sa renunti la gustările dintre mese, sa mănânci de exemplu la masa de prânz o bucata de carne și înlocuiește cartofii prăjiți cu o salata, dulciuri numai în weekend pe lângă asta trebuie sa faci mult sport, eventual poți merge la sala iar dacă nu ai posibilitate poți face și acasă, se găsesc o grămadă de filmulețe pe net sau îți descarci aplicație cu personal trainer. Este nevoie de răbdare și perseverenta, degeaba vrei sa faci un lucru îl faci azi, mâine, poimâine și peste o săptămână gata! Te dai bătut. Daca vei continua sa faci asta în fiecare zi pe timp îndelungat cu siguranță se vor vedea rezultatele( vorbesc din propria experienta) eu a trebuit sa ma duc la sala 4 luni pentru a se cunoaște într adevăr munca depusa ținând cont ca am 18 ani și am 51kg

| Ionel221 explică (pentru AndreeaNG):

Frumos discurs, mi-a placut intr-adevar. Am gasit mult adevar aici, si ai dreptate trebuie multa rabdare si vointa pentru un corp "fit".
Nu sunt gras, dar avand patratele se vede naspa cu burtica, si as vrea sa inlatur acea parte.
Bafta si tie in continuare!

2 răspunsuri:
| QueenOfKing a răspuns:

Sincer nu stiu daca sfatul meu e bun dar si mie mi se intampla si exista o provocare timp de 30 de zile in care faci genoflexiuni si cu fiecare zi mai pui 5 genoflexiuni. Prima zi incepi cu 50 de genofleciuni pana in iltima zi care ar cam trebui sa faci 250 de genoflexiuni. E destul de buna ideea.