| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

UNIVERSITATEA CRAIOVA SAU CFR CLUJ? Eu merg pe 2 solist CFR CLUJ cred ca Dan Petrescu va fi sa mobilizeze echipa CFR CLUJ și sa castige LIGA 1 a 3 oara consecutiv... Voi? (Nu fiți subiectivi cei care țin cu CFR CLUJ sau UNIVERSITATEA CRAIOVA)

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este greu de spus. Inclin spre un scor egal si atunci depinde de ce se va hotari in legatura cu meciul Astra - Universitatea.

| Drimmero a răspuns:

Cine dracu mai urmareste liga 1? Ori ca ia sluga psd-ista Craiova, ori ca ia hoata de cfr tot rahatul ala e, cred ca va lua tot cfr, au 'bulan' la penalty-uri.

| Raul757 a răspuns (pentru Drimmero):

CFR e rahat ma? Vei ca incet incet va fi mai buna ca Arsenal ca de Arsenal nu am mai auzit de câțiva anilaughing
Iti amintesc ca acest "rahat de Cfr" cum ii zici tu a bătut pe Celtic acum 1 an la ei acasă cu 3-4 sau a bătut Lazio în Gruia?
Se mai si califica mai departe în UEL daca nu era hentul ala, sa faci 1-1 acasa si 0-0 în deplasare cu Sevilla nu e ușor, Arsenal nici atât nu făcea ma, aici în liga 1 normal ca se apara numa dupa ce au deschis scorul din moment ce nu trebuie sa se forțeze pentru victorie! CFR e prea bun pentru liga 1!

| Drimmero a răspuns (pentru Raul757):

Fereasca Sfantul...ati ajuns sa comparati cfr cu Arsenal, dar si liga 1 cu EPL? ce fumezi? Arsenal o bate la curu' gol pe cfr cu echipa a 3-a, despre ce vorbim, castiga campionatul in Romania jucand doar cu pustii, asa trolling nici pe gsp nu vedeai. O spui de parca Celtic, lazio sau sevilla ar fi niste forte ale fotbalului mondial, cand colo toate 3 sunt mediocre, asa au spus haterii si anul trecut ca Arsenal o ia pe coaja mai intai de la Napoli, n-au avut sut pe poarta in 2 meciuri cu Arsenal, i-a calcat in picioare,, iar apoi ne cantau prohodul cand picasem cu Valencia, efectiv a mictionat pe spanioli in mare stil, 7-3 la general, asa ca mai incet cu comparatiile astea care oricum nu-si au rostul/

| Raul757 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu,nu,nu eu nu compar league cu liga 1, nicidecum nu compar ca nici nu se poate, dar eu am comparat pe Cfr cu Arsenal pentru ca de Arsenal nu am mai auzit nimic! Dar iti aduci aminte acel tur retur cu Bayern Munchen?
Bayern Munchen 5-1 Arsenal
Arsenal 1-5 Bayern Munchen(scor general 10-2 pentru Bayern)?laughing
Ioooi ce rusine totusilaughing

| Bruno92 a răspuns:

Nu țin cu nici o echipa din cele 2 eu sunt de părere că CFR va câștiga sau meciul se va termina egal.

Răspuns utilizator avertizat
| Pati2500c a răspuns:

Craiova happy hai Craiovaaa

| Raul757 a răspuns:

CFR clar, ea va lua campionatul pentru ca a demonstrat de multe ori ca e o echipă foarte experimentată cu defensivă de piatră și atac destul de bun!
Sa fac 1-1 cu Sevilla acasa si acolo sa faci 0-0 nu e ușor, si daca nu era hentul ala atunci CFR elimina pe Sevilla dar na..aia e!
Eu merg pe CFR