| Apocaliptic a întrebat:

Va rog sa imi dati un sfat bun!
Intr-o zi la sala m-am apucat de abdomene pana nu am mai putut face nici una(deci chair niciuna! nici macar pe suprafata paralela cu pamantul!),iar a doua zi nu mai puteam sa ma ridic din pat(dar fara dureri) si pe parcursul zilei au inceput sa apara durerile, dureri insuportabile, iar acum, mai mult de o saptamana(9 zile mai exact) inca mai ma dor muschii abdominali(ultimele 4 "patratele" mai exact) de nici 2 tractiuni nu pot sa fac(as putea face mult mai multe, muult mai multe dar din cauza durerii nu pot nici doua), pot sa ma ridic din pat(un exemplu) chiar daca ii simt prea tare fata de normal, dar durerea nu e nici pe departe insuportabila asa cum e la tractiuni.
Deci vreau niste sfaturi cum sa imi treaca durerea asta de muschi(o fi febra musculara, dar 9 zile? e peste puterile mele de a intelege, 3 zile mai zic, pana si trapezul imi trece in 3, dar 9... ), as prefera ca aspirina sa fie ultimul sfat care va vine in minte sau singurul pentru ca la 16 ani nu cred ca e buna aspirina.
Multumesc anticipat.
ATENTIE! Nu vreau criticari/sa va criticati intre voi! Dati sfatul si argumentati pentru a nu exista criticari!

Răspuns Câştigător
| MariusBoy2013 a răspuns:

Ai facut febra musculara la abdomen,
daca vrei sa faci patratele faci abdomene regulat cate 10-20-30.
Nu hai sa fac eu acum pana nu mai potstraight face na ca ai pierdut 9 zile de antrenamente!
Nu iei nimic astepti pana te faci bine.

5 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Daca esti certat cu sportul, da e posibil

| Wehes a răspuns:

Fa tu 1000 de abdomene ca degeaba le faci daca ai strat adipos...

| aLeXaNdru145 a răspuns:

Poti doar sa astepti sa-ti treaca febra musculara.

| Cristian_Andrei_1992 a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun si eu am avut dureri de abdomen special cand alerg la banda ma doare si ma tine ceva zile nu-s zic sa incerci sa mai ai putina rabdare sa nu il mai lucrezi pana iti trece.