| Dydy95 a întrebat:

Vreau sa ma apuc de alergat.Am o pista de alergat in apropiere si oricine poate sa alerge cat vrea, pe gratis. Dar am auzit ca daca alergi mult o sa ti se formeze o constructie nasoala a corpului.E adevarat? Daca alerg de 3 ori pe saptamana tot o sa arat ciudat? Eu vreau doar sa slabesc, nu vreau mushci.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu am auzit că alergatul este sănătos pentru organism, tonifică masa musculară, consumă caloriile dintr-o alimentație cât mai săracă în calorii dar care să asigure minumul de nutrienți pentru buna funcționare a organismului.
Exclus sedentarismul și înfometarea.
Succes!
Pa, pa.

| magazingsmro a răspuns:

Buna seara,
Important este sa nu exagerezi cu alergatu, eu personal nu-l recomand din urmatoarele motive: Ti se taseasa vertebrele coloanei vertebrale si poti avea probleme, articulatia genuchilor o sa aiba de suferit. Una este sa alergi de mic... sa faci un sport samd, alta e sa te apuci la maturitate de alergat. Pentru slabit poti folosii bicicleta, stepper-ul, fitness. Bicicleta arde cele mai multe calorii dintre toate.
Pentru piese si accesorii gsm intra pe magazingsm.ro

| Dydy95 explică (pentru magazingsmro):

Cand eram mai mica, pe la 12 ani alergam cam de 4 ori pe sapt. dar m-am lasat iar acum am 16 ani... nu stiu ce sa zic

| catalinhiphop a răspuns:

Ce? Unde ai auzit tu treaba asta ca alergatul iti formeaza o constructie nasoala a corpului? Ba dincontra atletismul (alergatul) iti formeaza o structura bine definita si frumoasa a corpului.
Tu nu ai vazut niciodata un atlet sau o cursa? Asta-i una dintre cele mai ciudate intrebari vazute vreodata. Daca vrei si iti permite orgoliul poti sa-mi dai o fundita.winking