| Andrei199114 a întrebat:

Vreau sa slabesc 5-10 kg intr-o luna, daca beau multa apa si nu mai mananc dulciuri / fast food se poate fara sa fac sport?

Răspuns Câştigător
| Editocroci a răspuns:

Da,se poate. Dar măcar fă plimbări în natură. Mersul pe jos e sănătos. Într-o dietă normala poți mânca și dulciuri dar în cantitate mică și rar. Valabil și pentru fast food. Dieta nu trebuie să fie un chin.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Slabirea sanatoasa este de mai putin de 1Kg saptamanal.
Evident, pentru asta este nevoie de schimbarea modului de viata si a obiceiurilor de mancat.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca elimini complet: dulciurile, painea, pastele fainoase, cerealele, sucurile, inghetata si alcoolul ai toate sansele sa pierzi 5k intr-o luna.
ca sa pierzi 10 kg trebuie sa faci si sport intens, cam 1-2 ore pe zi, in absolut fiecare zi.

| mi25 a răspuns:

Slabirea rapida este nesanatoasa si predispune - pe langa uele boli - si la o ingrasare ulterioara rapida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreo 3-4 kg, da, dar nu 10.

| cehos69 a răspuns:

E foarte mult si nu e sanstos sa pierdi atat

| Karland a răspuns:

Bunaaa! Si eu m-am confruntat cu kilogramele in plus pentru foarte mult timp din pacate. si nu credeam in ceaiuri de slabit, apa cu lamaie sau in alte chestii de genul acesta, pana ca o prietena de a mea sa-si achizitioneze niste suplimente pentru aceasta cauza pe nume EXIPURE, are ingrediente naturale care ajuta la digestie si digestia are legatura cu greutatea(cu cat digeri mai greu ceea ce mananci cu atat iei mai mult in greutate, dar pentru asta sunt aceste suplimente, sa te ajute sa digeri mai usor)
Nu fac reclama sau ceva in genul, dar si pe mine si pe prietena mea ne-a ajutat extrem de mult, am slabit in 7.4kg in aproximativ 2 saptamani, iar prietena mea 8.6kg in aproximativ 3 saptamani.

Poti sa le achizitionezi de pe acest site https://bit.ly/3yzMGsH daca te intereseaza.

Daca te hotarasti sa le achizitionezi, sper sa te ajute la fel de mult cum m-au ajutat pe mine si pe prietena mea! Numai bine.