| goldentiddler a întrebat:

Vreau sa slabesc! Ce sa aleg dintre aerobic, zumba si pilates?

4 răspunsuri:
| monutza90 a răspuns:

Eu zic sa alegi pilates.Este o modalitate mult mai usoara.Eu de obicei nu fac fata alergatului sau exercitiilor in care trebuie sa depun efort prea mult.In plus pilates iti aduce mai multe beneficii si se fac foarte incet. Daca vrei poti face si zumba sau aerobic.In ceea ce priveste dieta nu te apuca sa te infometezi sau sa tii diete gen:azi mananci numai fructe, maine numai carne etc.Pntru ca, cu cat iti interzici mai mult un aliment cu atat il doresti mai tare.Cel mai bine mananci ceea ce iti place daca se poate gatite altfel.(fierte, fripte, salate)Singurul secret este sa nu mai mananci dupa ce faci aceste exercitii.Eu am avut 61 de kg si intr-o luna am ajuns la 56 kg.Iti las video-urile si daca ti se par interesante le poti face.Eu le-am facut zilnic, dupa ora 16.Doar sa le faci cu 1 sau 2 ore dupa masa si dupa ce le-ai facut sa nu mananci decat un fruct, pentru ca atfel se duce masa musculara si ramane grasimea.
Aceste exercitii iti ocupa 40 de minute pe zi si ceea ce este important si nu glumesc:DUPA CE LE-AI TERMINAT, TIMP DE 1 SAU 2 ORE NU MAI FACE NICI UN FEL DE EFORT FIZIC PENTRU CA TE VEI SIMTI RAU.
Primul video este "incalzirea" iar al doilea exercitiile pentru incepatori.Nu conteaza acest lucru, eu desi au trecut 2 luni inca le mai fac pe cele pentru incepatori.
Iti urez succes si sper ca ti-am fost de ajutor!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ia5ZTVQnsBw

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lCg_gh_fppI

| ElibereazăBestia a răspuns:

Dacă vrei să slăbeşti trebuie în primul rând să-ţi modifici alimentaţia. Orice fel de sport ai face nu vei putea arde mai mult de 4-500 de calorii (cam cât are o ciocolată)

Cel mai bine e să alergi de 3-4 ori pe săptămână (nu pe bandă! cel puţin 20 de minute)

| goldentiddler explică (pentru ElibereazăBestia):

De ce nu pe banda?

| ElibereazăBestia a răspuns (pentru goldentiddler):

Pentru că nu e firesc
Pentru că e monoton
Pentru că alergarea în aer liber îţi conferă o senzaţie unică de libertate
Pentru că în aer liber nu vei alerga pe o suprafaţă perfect plană, ceea ce îţi va dezvolta echilibrul şi îţi va pune la lucru mai mulţi muşchi.