| Aleeeeeeee a întrebat:

Vreau să slăbesc din burtă şi picioare. Ce exerciţii trebuie să fac? vreau să slăbesc aproximativ 5 kg.
P. S. am încercat să ţin dietă dar nu reuşesc straight face

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci, nu să ții diete că nu ai avut parte de intervenții chirurgicale (acolo se țin diete pe termen scurt, mediu sau lung!).
Dansul, ciclismul, înotul, alergatul, rolele, etc. te pot ajuta să ai un corp frumos dar și tonic. Nu trebuie să ai doar o parte tonică și alta flască.
http://calorii.oneden.com/, poți mânca orice dar moderat! Pont: elimină grăsimile la maxim.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.eva.ro/......36737.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a slabi in zona abdomenului, fa urmatoarele exercitii:
Pentru partea superioara:
-http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 incepe cu 20-30 si avanseaza pe parcurs la 50-60.Fa-le o data la doua zile, pentru a evita febra musculara si intinderile musculare.
Pentru partea inferioara a abdomenului:
-http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pe parcurs la 100.In rest procedezi exact la fel ca in cazul celuilalt exercitiu abdominal.Numarul de repetari propus de mine este doar orientativ si il poti mari daca consideri ca este nevoie.Pentru a slabi in zona picioarelor(si nu numai), ajuta alergatul.30 de minute de alergare/zi,cu viteza medie,vor fi suficiente.
Pentru rezultate mai rapide,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, seminte, alune sau fistic.Fiind inca vara,axeaza-te pe fructe(in special pepene rosu),legume,salate,supe, ciorbe, lapte si branza.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu mananci mai mult decat e nevoie). Succes.

| alialinu75 a răspuns:

Poti sa sari coarda sa te plimbi cu bicicleta, sa mananci sanatos, sa bei multa apa.Joaca fotbal fai genoflexiuni.

| nebunu_3791 a răspuns:

Ceva ce ar putea sa te ajute si sigur te va ajuta este alergarea, incearca sa alergi si nu te astepta ca dupa "3 zile" sa vezi diferenta.

| Boteanu_Alina_1977 a răspuns:

Mergi la sala