| rotrezestete a întrebat:

Cum se termina celelalte 'biblii' corane, si etc
Biblia crestina are un apogeu stiut, cu armagedonul, o noua viata etc. as vrea sa stiu pentru ca nu am timp sa ma documentez despre toate, cum se termina si ce promisiuni fac celelalte carti religioase?

8 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

@Bet. Eu nu sunt nici un rau ateu dar nici bun crestin.La intrebarea pusa de @siwel "Pot oameni sa se schimbe in bine?" raspunsul tau este "DA cunosc unul foarte bine-Acela sunt eu, clipa de clipa lucrez la comportamentul meu". Fratioare nu se vede de loc avand in vedere raspunsul dat.Pe acest forum sunt sunt foarte multi tineri entuziasti si cu pofta de viata in limitele disponibile ale locului unde traim si tu nu faci altceva decat invoci sumbrul, calea spre putina fericire, credinta si inaintare presarata cu nulitate, tristete, si eminamente sfarsitul care vine in urmatorul an. Amice, pe bune esti posedat de "ganduri negre" termen care se gaseste in testele psihologice.Am in jur de 13 ani peste tine si sa stii ca am pofta de viata, tu se pare ca nu.

| ania a răspuns:

Intr-un punct sunt de acord toate:ca sufletul supravietuieste trupului.

| BeT a răspuns:

Pai ce sa iti spun, asteapta pina la anul pe vremea asta si te vei convinge! Razboiul atomic care va incepe cit de curind iti va da explicatia.

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Credinţa în Ziua de Apoi reprezintă unul dintre principiile de bază ale islamului. Profetul Muhammed ne-a prevenit despre semnele Ceasului din Urmă şi în această lucrare ele sunt împărţite pe categorii, după cum urmează: semne care au apărut şi s-au petrecut până acum, semne care sunt aşteptate foarte curând şi semne care se vor ivi când Ziua din Urmă va fi aproape. Viaţa pământească este o viaţă trecătoare, adevărata viaţă veşnică este în Ziua de Apoi. Să nu uităm niciodată acest lucru şi să încercăm să împlinim bine pe pământ, căci în Viaţa de Apoi, viaţa veşnică, nu vom mai putea schimba nimic şi atunci vom avea parte fie de răsplată, fie de osândă, după cum au fost şi faptele noastre aici pe pământ. Allah ne-a trimis multe semne care să ne aducă mereu aminte că există viaţă după moarte. Să luăm aminte la toate acestea. Să ne rugăm Domnului vieţii pământeşti şi Vieţii de Apoi, căci El ne va auzi, ne va ierta, ne va călăuzi şi ne va uşura calea.

| zeenath a răspuns:

Trebuie sa citesti! Gasesti Coranul online pe www.islam.ro

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai cand vei avea timp pentru o problema atat de mica, vei vedea singur/a.cred ca nici nu mai e asa mult.rabdare.rabdare.asa spunea si fecioara, care voia sa-si faca o bucurie, cu o banana prea coapta.rabdare.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

In nici un caz nu gasesti raspuns la popi, ei asteapta sa ta duci la ei sa-i ceri voie sa faci dragoste cu sotia(g.becali)indogmati si limitati mental!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai aici informatii despre islam.
www.raspunsislamului.ro