NOname
| NOname a întrebat:

Să vrei totul sau nimic e o calitate sau un defect?

105 răspunsuri:
| AnonimGirl a răspuns:

Depinde de fiecare situatie. Un om poate avea o situatie, celalalt alta. De exemplu daca nu om vrea de toate numai pentru el este un defect pentru ca este prea egoist si cand nu vrea nimic inseamna ca ar crede ca nu are un sens in viata. Exista mai multe cauze. Fundita? puppy dog eyes

| Oxanna a răspuns:

Pai...tot timpul trebuie sa vrei ce e mai bun si inca ceva...
deci e calitatehappy

| Aiicha a răspuns:

Dupa asta ma ghidez eu in viata, si da e un defect pentru ca nu ma multumesc cu jumatati de masura si de cele mai multe ori aleg sa vreau nimic.Si iti spun eu ca am avut numai de pierdut.

| Claudiuu a răspuns:

Chiar daca o fi calitae sau defect nu poti avea totul.

| Drax a răspuns:

Calitate. Sa fi delasator e un defect.

| SameMistake a răspuns:

Pai, "sa vrei totul sau nimic" este cam acelasi lucru cu a fi perfectionist. Ia gandeste-te, a fi perfectionist este o calitate sau un defect? Eu zic ca depinde de mentalitatea fiecaruia. Poate eu vreau sa o iau ca pe o calitate, iar tu ca pe un defect. Sau invers.
Insa, teoretic, este o mare calitate. Gandeste-te doar ca a fi perfectionist inseamna a avea tendinta de a atinge perfectionismul, deci de a fi cat poti de bun.
Numai bine!

| oannabomboana a răspuns:

Sa vrei totul sau nimic poate fi si o calitatea, dar si un defect acest lucru este in stransa legatura cu ceea ce-ti doresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare o calitate, daca nu vrei totul atunci nu ajungi departe (nu-ti atingi scopurile) si se poate si fara sa dai pe nimeni la o parte.

| DeeaDeea_1258 a răspuns:

CAAliTatE

| marius_1184 a răspuns:

O calitate

| Diana45 a răspuns:

Sa vrei totul? defect! nimic? calitate depinde de situatie dar in general calitate.

| cristi_4567 a răspuns:

Cred ca un defect deoarece e mai frumos sa descoperi

| tudorr a răspuns:

Cred ca e un defect, pentru ca vrei sa ai cat mai mult dar uiti ca sunt si pericole sa pierzi tot ce ai.

| deea17_5825 a răspuns:

Calitate love struck!

| adrya_9388 a răspuns:

Totul nu exista niciodata asa cum si nimic nu poate sa existe atita timp cit existi deja...

| MeAndMe1000 a răspuns:

Poate fi o calitate, dar si un defect in acelasi timp.Nu se poate argumenta exact.

| DexxTer a răspuns:

Este calitate. Inseamna ca ai ambitie. Dar nu e de ajuns doar sa vrei, trebuie sa obtii.

| Dana a răspuns:

Eu zic ca e o calitate! Dar nu trebuie dusa la liman! Nu trebuie sa faci chiat TOT ca sa ai TOT! pup

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

Este un defect si se numeste lacomie straight face

| byby123456 a răspuns:

Este o calitate

| TiTaNN a răspuns:

Este un moft?

| cobra500 a răspuns:

Parerea mea e ca e calitate

| g3orgiana16 a răspuns:

Nu este neaparat o calitate ca in unele cazutri daca vrei totu' poti sa dezamagesti persoanele cele mai dragihappy...bine ntelees ca difera si de situatie:-p

| salermo a răspuns:

E un defect

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

O calitate.asta pentru ca atunci cand te multumesti cu putin, relatia risca sa se termine destul de repede

| madalin_7682 a răspuns:

Ambele

| Smeker25 a răspuns:

Este cam o calitate defecta nu stiu ce sa zic laughing

| TraaLaa a răspuns:

Consider ca este o calitate sa vrei cei mai bun,preferi sa risti decat sa traiesti cu sentimentul de regret. dupa parerea mea este un act de curaj,dar si nebunie se iei totul in maini cu riscul de a pierde si ce mai aveai...
totusi, in unele cazuri oamenii ar trebui sa se multumeasca cu ce au, dar din cate cred asta ne e firea omeneasca.

| HISTORY_5103 a răspuns:

Defect clar.

| ĎĮĐĬ a răspuns:

O calitate sigur :X

Întrebări similare