Depinde de fiecare situatie. Un om poate avea o situatie, celalalt alta. De exemplu daca nu om vrea de toate numai pentru el este un defect pentru ca este prea egoist si cand nu vrea nimic inseamna ca ar crede ca nu are un sens in viata. Exista mai multe cauze. Fundita?
Dupa asta ma ghidez eu in viata, si da e un defect pentru ca nu ma multumesc cu jumatati de masura si de cele mai multe ori aleg sa vreau nimic.Si iti spun eu ca am avut numai de pierdut.
Pai, "sa vrei totul sau nimic" este cam acelasi lucru cu a fi perfectionist. Ia gandeste-te, a fi perfectionist este o calitate sau un defect? Eu zic ca depinde de mentalitatea fiecaruia. Poate eu vreau sa o iau ca pe o calitate, iar tu ca pe un defect. Sau invers.
Insa, teoretic, este o mare calitate. Gandeste-te doar ca a fi perfectionist inseamna a avea tendinta de a atinge perfectionismul, deci de a fi cat poti de bun.
Numai bine!
Sa vrei totul sau nimic poate fi si o calitatea, dar si un defect acest lucru este in stransa legatura cu ceea ce-ti doresti.
Sa vrei totul? defect! nimic? calitate depinde de situatie dar in general calitate.
Cred ca e un defect, pentru ca vrei sa ai cat mai mult dar uiti ca sunt si pericole sa pierzi tot ce ai.
Totul nu exista niciodata asa cum si nimic nu poate sa existe atita timp cit existi deja...
Poate fi o calitate, dar si un defect in acelasi timp.Nu se poate argumenta exact.
Este calitate. Inseamna ca ai ambitie. Dar nu e de ajuns doar sa vrei, trebuie sa obtii.
Eu zic ca e o calitate! Dar nu trebuie dusa la liman! Nu trebuie sa faci chiat TOT ca sa ai TOT! pup
Nu este neaparat o calitate ca in unele cazutri daca vrei totu' poti sa dezamagesti persoanele cele mai dragi
...bine ntelees ca difera si de situatie:-p
O calitate.asta pentru ca atunci cand te multumesti cu putin, relatia risca sa se termine destul de repede
Consider ca este o calitate sa vrei cei mai bun,preferi sa risti decat sa traiesti cu sentimentul de regret. dupa parerea mea este un act de curaj,dar si nebunie se iei totul in maini cu riscul de a pierde si ce mai aveai...
totusi, in unele cazuri oamenii ar trebui sa se multumeasca cu ce au, dar din cate cred asta ne e firea omeneasca.