NOname
| NOname a întrebat:

Să vrei totul sau nimic e o calitate sau un defect?

105 răspunsuri:
| TuningPhotoshopX a răspuns:

Da,asa e,cum o zis toni, dar eu cred ca e o calitate, depinde.

| elena_3930 a răspuns:

Cateodata este o calitate pentru ca nu merita truda si sa nu ai totul. Alteori insa este un defect, pentru ca daca vrei totul si nu il obtii iti vei da seama ca ai pierdut ceva mai putin, dar util.

| ĎĮĐĬ a răspuns:

De ce majoritatea utilizatorilor spun ca este un defect atunci cand pierzi totul? Da,poate ca pierzi totul,dar te face sa te simti mai bine decat daca ai fi castigat o jumatate. Unii oameni asa sunt,in general oamenii care se tin de aceasta deviza "Totul sau nimic.',se consoleaza cu gandul ca au pierdut tot,decat sa castige o mica parte. Stiu ca in unele situati,ca atunci cand pierzi dragostea unui om doar pentru ca aceasta nu iti putea oferii o relatie ci doar o prietenie,era de preferat sa te multumesti cu mai putin decat iti doreai tu. Da, chiar depinde de situatie, desi tind sa cred ca este o calitate.

| SuntFata a răspuns:

Eu cred ca pe o parte e defect deoarece cateodata poti pierde unele lucruri careti sunt dragi doar pentru ca tiai pus in gand asta sa ai tot sau nimic dar pe alta parte e o calitate deoarece ai puterea asta ambitaia asta de a avea toul sau nimic adica muncesti din greu sa ai totul e bine dar uneori poate fi si rau

| elenutza27 a răspuns:

Hmmm thinking Depinde de situatie.
Jumi-juma cum s-ar spunea :*
Bye, bye ^-^

| Luis_2754 a răspuns:

Este un defec de oare ce nu te poti hotar ori vrei tot ori nimic!

| urmuz a răspuns:

Uneori este o calitate, pentru ca atunci cand ne dorim totul, suntem mai ambiţiosi şi mai motivaţi, şi suntem dispuşi să lucram din greu pentru a ne atinge obiectivele, dar poate fi, de asemenea, un defect, dacă suntem atât de orbiţi de ambiţie incat nimic nu poate sta in calea noastra şi suntem dispuşi să calcam peste cadavre pentru a ne atinge obiectivele.

| AnnePlatt a răspuns:

Este o calitate.
Care?
Modestia.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună! Eu consider că poate fi încadrat pe de o parte la calităţi şi pe de cealaltă parte la defecte. Când spun "calitate" mă refer la ambiţie şi voinţă puternică, orice pentru a obţine un anumit lucru, iar când mă gândesc la defect cred că se poate explica prin egoism, sau mai bine spus prin nemulţumire. Trebuie să acceptăm că nu putem avea întotdeauna "totul".

| MicutzaaPooh a răspuns:

Depinde, trebuie sa mai lasi de la tine cateodata.Nu toate lucrurile ni`se cuvin.

| RoseQueen a răspuns:

Este o calitate sa doresti nimic pentru tine si totul pentru altii, pentru cei care merita cu adevarat.Si un defect invers, depinde totusi si cum interpretezi.

| Anna979 a răspuns:

Cred ca poate fi in aceeaşi masură şi un defect şi o calitate, in dependenţă de situaţie...

| bettybea2011 a răspuns:

Calitate:d

| doc69 a răspuns:

Depinde ce iti iese din asta.in mod normal viata si relatia cu cei din jur au nuante.stii foarte bine ca in anumite conjuncturi o calitate poate deveni defect si invers

| KittyEyes a răspuns:

Mie sincera sa fiu mi se pare a fi un defect

Întrebări similare