| Nicaa a întrebat:

Am 2 boxe de 1200 wati (fiecare) ACTIVE, dar am doar boxele; nu am mixer, amplificator. Urmează sa îmi fac majoratul și nu stiu ce sa cumpăr pentru a le putea pune in funcțiune, am întrebat pe OLX la vânzătorii de mixere și au spus ca dacă boxele sunt active nu este nevoie de amplificator, alții spun ca este neapărată nevoie. Dacă merge fără amplificator asta înseamnă ca ii ia din putere sau?
Țin sa Menționez ca nu vreau sa cumpăr un mixer de sute de lei, deoarece l-as folosi doar o data, va puteți uita și voi ce este la 100 lei pe Olx și chiar as aprecia dacă va dați cu părerea.
Rog ajutorul persoanelor cunoscătoare, ca de dat cu părerea și-au dat mulți și nu m-au lămurit, unii spun ca merge, alții ca nu; nu mai stiu ce sa cred

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Păi aia înseamnă „active", că au amplificator încorporat și se bagă direct în priză, în timp ce boxele „pasive" se conectează la un amplificator nu la priză. Dacă într-adevăr sunt active, NU au nevoie de alt amplificator și nu îi iau din nici o putere, amplificatorul încorporat e produs special pentru ele.

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

1. Mai intai, ma indoiesc sa fie in lume vreo boxa de 1200W (adica cu amplificatorul incorporat), deoarece electronica nu ar rezista la asemenea intensitate de vibratii.
2. Daca ai boxe active, le poti conecta direct intr-un calculator sau laptop, care are iesire de casti, iar ca mixer poti folosi unul din programele instalate (recomand Winamp sau asemanator). Nu te costa nimic in plus.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca sunt ACTIVE asta inseamna ca au amplificare. In concluzie, le poti conecta bine-mersi la un laptop si nu mai ai nevoie de nici un mixer. Cel mai practic ar fi sa ne dai frumos link la ele sa ne dam seama, ca din auzite...
P.S. Aia 1200 W probabil sunt PMPO. Eu am doua monitoare de studio la calculator, fiecare bi-amplificata 80+50 W si daca le dau la 50% din ce pot zici ca e apocalipsa...