|

Am cumparat o placa video noua gt 1030. Problema e ca are doar conectori DVI-D si HDMI iar monitorul are doar VGA, am cumparat un adaptor DVI-D - VGA dar cand incerc sa il pornesc ecranul ramane negru (ventilatorul placi video functioneza dar se aude cam incet). Ar fi trebuit sa cumpar un adaptor HDMI-VGA? sau?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Calculatorul porneste,nu? Si eu am avut fix aceeasi problema,monitorul avea doar VGA,iar placa video DVI D si hdmi,am luat un adaptor dvi d,iar ecranul era negru,noroc ca am primit un monitor mai mare cu hdmi si cablu hdmi,asa afiseaza,incearca la un televizor(care are vga,sau prin hdmi cu un cablu hdmi)daca merge, inseamna ca monitorul are rezolutie prea mica si nu sunt compatibile, iar daca nu merge, iti recomand sa iei un cablu(de exemplu un cablu dvi-vga). Daca nu am reusit sa te ajut, sper sa te ajute macar colegii de TPU.Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TTSP):

Ai auzit tu ceva, dar aveai urechule astupate. N-are nicio treaba rezolutia cu nimic. Dvi-urile astea noi nu prea se mai pupa cu niciun adaptor vga. Tine-ti gpu in cutie pana-ti iei monitor. Si ca idee, monitorul se tine pe dvi, hdmi-ul te restrictioneaza la 60 fps.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează