|

Am o problema cu laptop-ul meu, are momente cand pur si simplu schimba culorile intr-un mod haotic, sau ecranul se face negru. Am facut niste poze de pe telefon:

http://prntscr.com/i5x9h8

http://prntscr.com/i5x9t9Desigur ecranul nu se inchide de tot, intr-un fel inca lumineaza, dar lumineaza culoare neagra.

Cateodata il pot oprii din a face figuri printr-o palma de dupa ecran sau pumni usori in stanga touchpad-ului.

Problema ma deraneaza foarte mult cand ma joc.P.S: Nu cred ca ar fi ceva din windows sau un virus, deoarece inca pot face screenshot-uri corecte in timp ce ecranul face figuri.Chiar este nevoie de Service?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Problema este de la placa video, sau de la grafica integrata din procesor (depinde ce ai). Trebuie dus neaparat la service! O sa se strice de tot daca il mai lasi asa...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ValentinNC):

Multumesc pentru raspuns! Apropo am placa video integrata, Intel HD Graphics 4000, vine cu Intel I3 3110-M.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Taymoh):

Este destul de greu ca placa integrata din procesor sa fie cauza acestei probleme, aproape imposibil. Eu inclin mai mult inspre display-ul in sine, sau ceva nu face contact bine. Dar cine stie, cel mai probabil la servixe, laptopul va fi desfacut si localizata problema 100%, de aici fara sa-l avem in fata, fara "scule", sunt mai multe posibilitati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează