|

Am o problema garva cu laptopul. De ceva timp mi se tot inchide cand ruleaza un joc cu o grafica mai buna. Acum 2 zile am primit o eroare legata de hard disk. Am cautat pe net tot felul de solutii dar nu am identificat problema asa ca am dezactivat atentionarea. Ieri am primi de mai multe ori windows error (blue screen) iar astazi mi se tot blocheaza laptopul si ajung sa scot bateria ca sa il restartez. Pana acum am crezut ca mi se inchide laptopul din cauza procesorului care mi se pare ca se supraancalzeste si ajunge sa fie folosit la 90% doar cand privesc un video dar acum su stiu ce sa mai cred. Astept niste solutii

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Solutii magice pentru blue screen nu prea sunt, re-instaleaza windows-ul, BS este o eroare a Hdd-ului, dar poate fi generata si de probleme hardware sau software.
Laptop-ul se stinge automat cand procesorul se incalzeste prea tare, asta este o metoda de siguranta, daca nu s-ar inchide atunci procesorul s-ar arde. ( poti cumpara un cooler sa il bagi sub el, o sa ajute)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru LuciWv):

Am reinstalat windowsul si am cumparat un cooler cu 6 ventilatoare plus ca l-am dat la curatat de praf si tot se inchide in cateva minute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Eu6798):

Este un laptop vechi?
daca are peste 5-6 ani de folosinta, atunci posibil sa fie alimentarea, daca are 1-2 ani atunci o defectiune hardware, nu cred ca se poate incalzi intratat de tare in cateva minute in cat sa se auto-inchida pentru protectie. Ultimata pentru rezolvarile software este sa schimbi windows-ul, daca problema persista atunci este o problema hardware.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează