|

Am primit mesaj pe Whatsapp de la o persoană...si m-a pus sa ii trimit un telegram code(m-a sunat si apoi am primit un cod pe sms). Dupa toate astea mi-a spus ca telefonul meu a fost hackuit.E ceva grav?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ți-a trimis un cod, adică ceva de genu 3243? Este o păcăleală de 2 lei la care numai un fraier ar pune botu. Stai liniștit că nu ți-a hackuit nimic. Numai să nu intri pe niciun site trimis de el și de asemenea să nu instalezi nimic de la el. De aceea zic, dacă acel cod a constat doar în niște numere / cifre nu s-a întâmplat nimic. Eventual dacă nu ai ce face poți să mergi și la poliție deoarece este o înșelătorie.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Am auzit lucruri de genul acesta. Nu este ceva grav dar trebuie sa ti verifici banii deoarece tocmai i-ai incarcat tipului telefonul cu nu stiu cati euro credit. Poti insa sa te duci la politie cu nr. de telefon al persoanei respective.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bine inteles ca este ceva grav pentru ca in zilele noastre oricine poate avea acces la orice informatie iar acela care a heckuit telefonul are acum acces la informatii private dar iti poti proteja telefonul cu un antivirus. Daca te-am ajutat te rog sa imi dai funda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează