| ReignForest a întrebat:

Am văzut pe Youtube că a apărut windows 11. Dacă îl instalez mi se șterge tot ce am desktop(jocurii și programe)? Dar istoricul din browsere se șterge? Se poate recupera?

9 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Incepand de ieri, Windows 11 e abia in prima varianta beta publica, nu se recomanda folosirea lui pe sistemul principal, pana nu il testezi vreo saptamana pe un pc/laptop de teste, pe care nu ai nimic important.
Sau in masina virtuala - VMvare Workstation Player.

Din punctul meu de vedere e pierdere de vreme sa il testezi acum, asteapta macar o luna, sa apara primul calup de update-uri, sau un nou build.

| Zuzu1991 a răspuns:

In teorie nu se sterge nimic, in practica, din experienta mea cu windows-ul, ma ZGARIE pe nervi orice upgrade peste windows deja existent... probabilitate MARE de cadere groasa de date

| GPA a răspuns:

Nu se șterg datele, însă trebuie să activezi Windows Insider pentru că Windows 11 se află în varianta beta deocamdată. După activarea testării beta, vei primi în Windows update și pachetul care conține actualizarea la Windows 11. Eu nu-ți recomand să faci acest lucru pe sistemul tău curent, pentru că Windows 11 nu este lansat oficial, nu se cunosc deocamdată bugurile, nu s-a exploatat la maxim ca să fim siguri că nu ne trezim cu un mare ecran albastru mai târziu. Cel mai bine, dacă vrei să-l testezi, folosește o mașină virtuală sau un alt PC de test. La fel, instalezi Windows 10, activezi conexiunea la internet și îți activezi programul "Windows Insider". După activare dai un restart și instalezi updateurile din "Windows update". S-ar putea să fie un delay până să primești update-ul pentru Windows 11.

Îți zic de pe acum, cu Windows 11 am scos un scor mai bun în benchmark decât pe Windows 10, sub aceeași configurație. Se mișcă mai repede, într-adevăr, și nu mai observ utilizarea discului la nivel maxim. Testat pe un HDD de 5400RPM, Windows 10 îl folosește la 100%, Windows 11 doar 3-4%. Au rezolvat și acest aspect, un design mai plăcut, boot time mai rapid.

| Pizza919 a răspuns:

Windows 11 poate avea si bug-uri nu te grabi sa il instalezi.

| nicunicu3 a răspuns:

Da,se sterge tot, dar daca ai cont de google ramane instoricul de la el.Si se sterg toate jocurile de pe desktop. Funda?

| cfrtobias a răspuns (pentru nicunicu3):

Nu se sterge tot daca setezi sa se stearga " C " doar happy

| ReignForest explică (pentru cfrtobias):

Eu am doar C, nu am d, e sau altceva.

| cfrtobias a răspuns (pentru ReignForest):

Daca dai update din PC, fara dvd sau usb probabil iti raman, altfel 100% se duc

| cfrtobias a răspuns (pentru ReignForest):

Dar totusi poate lasi cativa ani daca e in beta, eu las pana se duce windows 10 de tot cred