| TCristi a întrebat:

As vrea sa imi cumpar un laptop, tot ce ma intereseaza e sa aiba procesor i7 cu 4 nuclee, 8 GB RAM si placa video de 2 GB dedicata. Ma puteti ajuta sa ma hotarasc care dintre firmele Acer, Asus si Lenovo sunt mai bune? Diferenta de pret intre laptopuri ar fi de 100 de lei, iar pentru suma asta mai bine aleg calitatea decat sa ma zgarcesc. Multumesc anticipat!

11 răspunsuri:
| buzucan a răspuns:

Ar fi bine sa citesti articolul asta ca sa te decizi ce sa alegi la un laptop http://configpc.info/sfaturi-de-cumparare-laptop.html iar daca vrei sa vezi care au fost cele mai bune firme de laptopuri in 2013 poti citi articolul asta http://recomandare.info/este-cea-buna-firma-de-laptopuri.html

| Lexi888 a răspuns:

Asus sunt cele mai bune.Pana in ce preț? Daca il vrei pentru jocuri i7 nu e facut pentru jocuri, i3 si i5 sunt pentru jocuri.

| maxb a răspuns (pentru Lexi888):

Bai frate cum poti zice ca i7 nu e facut pentru jocuri? i3 e entry level cat sa te poti juca la 1600 x 900 pe medium.i7 e cel mai bun dupa i5. Daca nu stii nu posta ca induci utilizatorii in eroare.

| Lexi888 a răspuns (pentru maxb):

Ba frate. Daca nu Sti taci ai înțeles? I7 e pentru multimedia, home, lucru cu folderele, browsere.I5 si i3 sunt strict pentru gaming.Se vede ca nai mai mult de 13 ani.Nu te mai contrazice cu mine pentru ca nu ai dreptate.Du-te la cineva care se pricepe si intrabal dupa vino si vorbește cu mine.Bye Bye

| maxb a răspuns (pentru Lexi888):

Ia uite tu aici:

http://www.techpowerup.com/......son/7.html

I7 e superior lui i5 in gaming din cate vezi.

Adumi tu dovezi unde i5 e mai puternic decat i7.Si mai este si diferenta de pret.Si sa nu uitam ca mai exista si variantele Extreme i7 care costa 4400 RON si tu vrei sa zici ca la 4400 RON este pentru home si browsere.

| Lexi888 a răspuns (pentru maxb):

Vai...Ai căutat repede un site unde să-mi demonstrezi ca nu e asa dar e.Aia nu știu ce zic. Testeaza i3 si i7 pe jocuri i3 il rupe. Testeaza i7 cu i5, i5 il rupe.Asa ca nu ai dreptate.Pe net nu gaseti adevarul.Adevarul il gasesti doar testand.Pe i7 extreme Iti merge Bomberman dar si ala in lag.I7 extreme e facut deja pentru aia de la NASA.Pentru super proiecte 3D asa ca el nu știe decât sa facă asta.

| maxb a răspuns (pentru Lexi888):

Gata m-am prins.Ai luat i7 si ai vazut ca merg jocurile prost?

i5 este mai slab decat i7. Spune tu mie unde ai testat tu i7 si a scos mai putine FPS-uri decat i5.

Cate site-uri de spcialitate trebuie sa-ti dau?

Uite aici in romana:

http://lab501.ro/......70k-review

http://lab501.ro/......70k-review

Vezi pe la paginile 16, 17, 18 vezi care scoate mai mult...

Si daca nu stiai AMD 6300 FX e peste i3. AMD 6 nuclee, Intel 2 nuclee.

| maxb a răspuns:

Dea si tu m-ai zis ca sa tac dracu. :))

Uite mie nu imi place ca induci lumea in eroare.Ti-am dat site-uri de specialitate care sunt de incredere dar ma indoiesc ca ai inteles ceva din ele. Daca ai stii nu ai zice ca i7 e mai prost in Gaming cand pentru asta a fost facut.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2419798,00.asp

Bun acuma sa-ti mai zic ceva.Tu ai zis ca i7 pierde in favoarea lui i3 in jocuri.Acuma e intrebarea cum daca i7 are frecventa de lucru mai mare si sa nu uitam ca la i3 nu se poate face overclock ca sa poti mari frecventa, la i7 se poate ca este facut pentru gaming si editari video.Ca sa nu mai zic si de marimea cache-ului la procesor... 3 MB vs 8 MB.Mai ai nevoie de dovezi ca eu stiu mai bine decat tine?

Faza cu raport-ul il poti face ca oricum nu se iau masuri din cate am observat si din cauza asta nu te raportez ca stiu ca nu se face nimic :)

| Helly1226 a răspuns:

Iti recomand Asus

| TCristi explică:

Si totusi care din cele 3 firme vi se par mai bune? Bugetul meu ar fi in jur de 3000 lei. Nu il iau neaparat pentru jocuri, eu dau anul asta bacu, nu am timp de jocuri, joc doar Lol.

| Lexi888 a răspuns (pentru TCristi):

I-ați un Intel i5.ala nu știee ce spune.