| MiaMelania a întrebat:

Buna,am luat virusul Cerberus si nu stiam ce sa fac,asa ca am închis pc si ziua următoare cand l-am deschis,nu mai aveam nimic,desktopul era gol,nici taskbar nu mai aveam, absolut nimic, mai pot recupera ceva si stie cineva cum funcționează acest virus si ce face de fapt?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Adio.Nu mai recuperezi nimic si nici cu kaspersky nu mai faci nimic.Cauti pe cineva care se pricepe sau daca stii tu, reinstalezi wondowsul.la reinstalare formatezi partitiile, amadoua daca ai doua, pentru ca nu stii unde sta virusul.Nu mai recuperezi nimic si chiar daca recuperezi, risti sa recuperezi si virusul. Formatezi partitiile la reinstalarea windowsului, in asa fel, arunca tot afara si virus si tot ce a mai ramas.Instalezi apoi windosul pe curat.

| MiaMelania explică (pentru anonim_4396):

Asa am si facut, am intrebat pe cineva care se pricepe si a spus ca daca mai ramane ceva e posibil sa ramana si virusul, merci de raspuns happy

| Anonim a răspuns (pentru MiaMelania):

Cu placere.Stiu asta ca mi-am albit si eu perii cu niste virusi. Daca vrei sa scapi definitiv de niste virusi care cu cat ii cauti mai mult, cu atat se ascund mai bine, reinstalezi windwosul.

4 răspunsuri:
| valentin75 a răspuns:

Salut! De la kasperky iti iei Virus Removal Tool si Rescue Disk cu Windows Unlocker! Cel de-al doilea il treci pe un cd si pornesti de pe el! Ai imagini cu pasii care trebuie sa-i urmezi!
Ai si varianta pentru Eset... o poti trece pe stick usb!
http://www.eset.com/int/support/sysrescue/
http://support.kaspersky.com/viruses/utility#
http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk
http://support.kaspersky.com/8097
http://www.exterminate-it.com/malpedia/remove-cerberus-ftp

| Palczert_Pavel_1961 a răspuns:

Adw cleaner, malwarebyte garantat te scapa de intrusi. Aplica o scanare cu adw cleaner, 99% scapi de virusi.