|

Buna,am o mare problema! Am un Allview P5 lite si de cteva zile am observat ca mi-au disparut mai multe imagini si muzica. Aveam foarte multe.Dar eu aveam spatiu pe telefon.Plus ca nu imi umbla nimeni pe el ca am parola.Asa ceva nu am mai pomenit niciodata! Oare ce s-a intamplat? va rog fara mistouri

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca e o eroare de soft, atunci totul revine la normal, insa imaginile si muzica pierdute sunt greu de recuperat. Ar putea fi si varianta defectarii memoriei, caz in care problemele vor continua, iar remedierea ar fi schimbarea memoriei sau a placii de baza cu tot cu memorie, deci ar echivala oarecum cu schimbarea telefonului.
Memoria folosita in telefon, in cardurile sd, in hard disk-urile SSD are o viata limitata de numarul de scrieri. Citiri se pot face oricat de multe. In consecinta dupa un anumit numar de scrieri celulele de memorie se degradeaza, nu mai pot fi rescrise si in felul asta apar erori, iar memoria respectiva nu se mai poate folosi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Posibil sa ti se fi virusat telefonul.Incearca sa salvezi toate pozele si muzica si ce mai ai pe acolo într-un calculator, da-ti resetare generală la telefon apoi iti pui inapoi pe telefon ce ai salvat in calculator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează