| aanaaaaxqq a întrebat:

Buna, am o rugaminte, deci, vreau sa-mi iau un Iphone X, dar am auzit foarte multe lucruri despre Iphone uri cum ca e greu sa umblii pe ele, sa cumperi aplicatiile si multe altele, deci cei care aveti Iphone, imi puteti spune aproape tot ce tine de iphone si astea, intelegti voi, am nevoie urgent..Multumesc❤

3 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Apple jupoaie oamenii de bani, calitatea lasa de dorit. iPhone 5 a fost ultimul telefon bun de la Apple. Apoi preturile au explodat, performanta mai slăbuț.
In momentul de fata, iPhone e doar o fiță, chiar nu merită banii.

| RainbowThanos a răspuns:

Nu cumpara iPhone. Stiai ca de exemplu pretul de productie este de fapt 300$ cat timp pretul din magazin este cel putin 1000$? In plus, camera o fi ea buna, dar pentru 2018 12 mp sunt mai putin. Sunt telefoane de 4 ori mai ieftine cu dublu megapixeli de la iPhone (exemplu Samsung A6). Sa nu mai spun ca iPhone a avut de multe ori probleme (iphone 6 indoite in buzunare, ecrane fragile, ecran hd in 2019 la un pret foarte mare etc.). Apple este o companie foarte proasta. Te face doar sa fii cool. Eu zic ca daca ai banii pentru iPhone, ai bani si pentru Samsung S9/S10, ori Huawei P20/P30 inclusiv modelele pro. Sau daca nu te interezeaza camera, stocarea, si tehnologia superioara, poti ofta dupa ceva mai ieftin (exemplu: Huawei P Smart 2019/Z, Samsung A7-A20). Si nu numai Samsung si Huawei sunt bune la telefoane. Sa nu mai spun ca Android este mai flexibil si cu mai multe aplicatii.

| unnumeblablahahdnsbnsns a răspuns:

E usor sa umbli pe el, insa Iphone X are o baterie extrem de proasta, eu iti recomand un Samsung, are bateria mult mai buna. Ce ai zice sa iti iei un Samsung Galaxy A8 2018 care este in jur de 1400 lei si are bateria de 2x mai buna decat la Iphone si este si foarte usor de folosit. Dar ca sa iti raapund la intrebarea pe care ai pus-o, nu, nu edte greu de utilizat Iphone X, dar sunt variente mai bune la pret mai mic.