|

Buna.Am schimbat parola la facebook acum o luna si nu imi amintesc parola, nu mai stiu parola de la email si nici intrebarea de securitate...altadata mergea cu telefonul cand apasam pe "Am uitat parola", dar acum nu mai merge decat pe email. Ce pot sa fac? Funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă nu îți mai amintești niciuna dintre parole (FB + yahoo) ambele conturi sunt pierdute. Măcar una din ele, dacă ai fi știut-o, era ok, te ajuta să afli răspunsul celeilalte.
Codul de confirmare, format din patru/cinci cifre, pe care ți-l trimit cei de la FB, pentru validarea contului, la ce oare îți folosește dacă tu nu poți deschide nici emailul, fiindcă ai uitat parola?
Nu știu dacă are rost să te încarci sufletește, fă-ți o altă adresă de yahoo, un alt cont de Fb și notează-ți într-o agendă parolele, pentru a le avea scrise, în cazul în care ți se vor șterge din memorie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei.Trebuie sa faci in felul urmator.
1: Intrii pe yahoo, pui id-ul si dau am uitat parola si iti va da sa iti pui nr de telefon apoi iti va spune ca trebuie sa vina un cod pe nr tau si dai continuare, iti da o casuta si bagi contul, iar apoi pui parola noua big grin
2:Intrii pe facebook dai am uitat parola,dar bagi id-ul de la yahoo, apoi iti va da si aici un cod, intrii pe yahoo, pui acel cod, iar dupa iti va da sa-ti schimbi parola.
Si gata ...Doi pasi simplii.Bafta!
Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează