|

Buna! Cine mă poate ajuta cu niste sfaturi despre ce model de boxe pentru Tv (2.1) pot achiziționa, o marca mai buna va rog nici prea scumpe, poate aveți și voi acasă sau stiti?! Și de unde pot cumpăra? Mulțumesc!Dau funda celui mai bun răspuns!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In jur de 250 ai avea ca optiuni (2.1):
http://bit.ly/2MigtNJ Genius SW-HF2.1 (au carcasa de lemn) 209 ron
http://bit.ly/2TVQNZV Genius 2.1 SW-G2.1 1250 (au carcasa de plastic/metal) 229 ron
http://bit.ly/2FJBv6z Logitech Multimedia Speakers Z333 la 259 ron
Toate au in jur de 40W. Ideea e ca Logitech o sa-ti dea o impresie de sunet mai natural, bass, etc. Dar Genius o sa se auda putin mai tare ca volum.
Daca totusi cauti ceva "puternic" si nu conteaza ca e 5.1 (oricum o sa-l legi prin rca jack) si poti urca la 400 ron, du-te pe:
http://bit.ly/2FGV8MF Genius 5.1 SW-HF5.1 4600 389 ron
sau
http://bit.ly/2VXKiI5 Logitech 5.1 Z506
O sa primesti cabluri la fiecare in functie de ce si cum, o sa ai un jack sau un rca la fiecare.
"Cum le conectezi"? Pur si simplu, leee."conectezi". Iei firul si-l bagi acolo. Nimic mai mult:
http://www.youtube.com/watch?v=0ioRLLbGIPg exemplu. In functie de modelul tv-ului tau, ai un jack (nu e comun intalnit la toate cele) dar cel mai sigur ai un RCA 100%. Si boxele o sa aiba tot jack sau rca. Daca pachetul include cablul sau nu, o sa ajungi sa mai dai 5-10 ron pe cablu. In rest, doar conectezi cablul. Adica vezi "2 gauri" alb si rosu (si/sau galben cateodata) bagi cablul alb la alb, cablul rosu la rosu si "ala e". Poti sa te duci pe orice sugestie, dar la bugetul acela daca tu cauti cine stie ce putere, n-o sa obtii. Depinde cat de "mult/putin" ti se par 40W. Daca vrei sa "dai petrecere" (sa se auda tare, intelegi ideea) urca bugetul si du-te pe 5.1. Daca e ceva ce pui la tv doar sa se auda mai tare, cel mai sigur o sa se auda in jur de (cata putere au boxele tv-ului) 2, 4, 8 ori mai tare.

13 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce model de televizor ai, prin ce vrei sa le conectezi (jack sau rca sau...) si in ce buget vrei sa te incadrezi? Da-mi mesaj si te ajut cu sfaturi, idei.

| explică (pentru CM7YRE):

Vreau sa fac cadou cuiva asta, are tv Philips nu știu exact modelul

| a răspuns (pentru AnaQ):

Nu-i problema. Macar un buget ceva in care sa te incadrezi? Pentru calitatea sunetului, ia Logitech. Pentru volum, ia Genius. O sa le conectezi cu un 3.5 jack sau rca la 3.5 sau rca la rca etc.

| explică (pentru CM7YRE):

Explica-mi te rog nu mă pricep, cum sa le conectez cu 3.5 jack sau rca 3.5 sau rca la rca, sunt niste cabluri ale boxelor sau ce anume că nu știu?

| explică (pentru AnaQ):

Buget în jur de 250 lei cam așa

| explică (pentru CM7YRE):

Mulțumesc frumos! De folos toate răspunsurile date!

| a răspuns (pentru AnaQ):

Cu placere. Daca alegi ceva si tot nu reusesti sa le conectezi, da-mi mesaj, te ajut.

| explică (pentru CM7YRE):

Ce zici astea ar fi de calitate, își merită banii sau nu? Motiveaza te rog frumos! vreau să cumpăr
https://altex.ro/boxe-logitech-z333-2-1-40w-negru/cpd/BOX980001202/#reviews

| explică (pentru CM7YRE):

Sau
Ar fi bune ce zici? Scuze dar chiar nu mă pricep, și mă gândesc să nu cumpăr ceva care sa nu fie prea calitativ, e adevărat că sunt ceva mai ieftine, acum nu știu ce să zic?

https://altex.ro/boxe-myria-my8028-2-1-14w-bluetooth-negru/cpd/BOXMY8028/#

| a răspuns (pentru AnaQ):

Ce zic de astea? Nu cumva le-am recomandat deja, nu cumva ai dat funda la un raspuns in care scrie citez " http://bit.ly/2FJBv6z Logitech Multimedia Speakers Z333 la 259 ron ". N-am zis deja ca Logitech au calitate mai buna audio, si ca Genius se aude mai tare? Nu pot decide eu in locul tau daca "merita banii" sau nu. Ideea e ca modelul respectiv nu-l gasesti mai ieftin de 239 ron (cel mai sigur). Tu ia ce vrei, cand vrei, cum vrei. Da "merita" subiectiv, nu. Eu as trage spre 5.1 la 400 ron. Daca "merita" obiectiv; da. Depinde la ce le folosesti, ti-am spus deja, vrei putere, volum, urci putin in buget. E indeajuns sa ai de cateva ori volumul tv-ului la maxim, ia cu incredere!

| a răspuns (pentru AnaQ):

Myria, la 14 W (adunati), mai ales daca ai un tv mai nou sa aiba 5W pe boxe, o sa-ti aduca un pic mai mult volum, atat. Daca ai bugetul spus, si vrei calitate, ia Logitech-ul acela. Daca nu, trage spre Genius.

| explică (pentru CM7YRE):

Ok. Mulțumesc

| a răspuns (pentru AnaQ):

Cu placere. Pe scurt, criterii despre marca si calitatea sunetului, ti-am spus deja. Intereseaza-te de putere; la banii respectivi o sa fie ceva in jur de 40-50 W pe 2.1 cel mai probabil. Mai mult de sistemele acelea, mai bune, poate exista; dar nu 2.1, si nu la pret de noi. Daca ai in buget, ia orice doresti. Z333 ala e mai ieftin la eMAG, cu 10 ron, poti sa le dai in nas celor de la Altex cu "de 2 ori diferenta". Sau... faci cum doresti. Cauta pe Youtube review la sistemul pe care doresti sa-l cumperi. Plus, uita-te acolo in comentarii, o sa vezi opinii impartite (deh, gusturile nu se discuta); dar legat de putere, calitatea sunetului, fara o placa de sunt Xonar sau orice altceva dedicat, poate sa zica oricine orice, Logitech bate. (si nu ma refer la boxe gen Pioneer sau altele, ma refer ca "sistem audio").