|

Buna dragilor! As vrea sa stiu daca cineva a facut backup datelor de la whatsApp (istoric conversatii, grupuri etc.) pe Google Drive si daca da, chiar merge? As vrea sa imi resetez telefonul deoarece am memoria plina cu date inutile, plus ca probabil ar functiona mai bine. Voi ati incercat asta? A mers pentru voi? Exista sanse ca dupa ce imi resetez telefonul sa imi pierd datele de la whatsApp chiar daca fac backup? Imi e teama pentru ca am foarte multe grupuri de la scoala acolo si nu as vrea sa ma deconecteze automat de la toate.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, a mers. Doar să te conectezi la contul google după ce ai făcut-o.

| a răspuns:

Da, merge. Mie imi apar toate conversatiile de cand am Whatsapp, cu toate ca am schimbat telefonul. Dar sa stii ca aplicatia le va descarca din Drive in memoria telefonului, deci iti vor ocupa spatiu.
Dupa ce resetezi telefonul si reinstalezi Whatsapp, te va intreba daca vrei sa intalezi backup-ul gasit in Google Drive.
Vei pierde informatiile doar daca uiti contul si parola Google.

| explică (pentru 69babyabi69):

Dupa ce imi resetez telefonul si reinstalez whatsapp am inteles ca iti arata direct optiunea de a recupera datele salvate direct dupa ce introduci datele ca si cum ai configura un cont. Va trebui sa ma conectez si la Google Drive sau nu?
Sau o sa apara acolo automat dupa ce reinstalez whatsApp?