| Mada9629 a întrebat:

Bună lume!
Am un Televizor LED LG Smart TV 49UK6300MLB Seria K6300MLB 123cm negru 4K UHD HDR, am fost client Akta, iar acum cum Digi au preluat Akta, de curând (o săptămână) am încheiat un contract cu cei de la Digi. Aseară i-am dat o reactualizare la programe și din 153 de programe prind acum numai 54-57 de programe și se numesc numai C 1, 2, 3 și tot așa sau S 1, 2, 3 sau tot așa și nu toate se văd bine, unele dintre ele se văd cu purici... Ce pot face ca să se vadă toate clare? Ce pot face ca să prind posturile în HD ca mai înainte și pe cele cu numele lor, adică în loc de S și C să-mi apară numele programului, respectiv să spună ce fel de emisiune/film este acum pe el?
Îmi puteți da și mie niște sfaturi utile.

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Aveai antena, cablu digital, cablu analog? Ai citit in contract ce grila de programe ai si daca nu trebuie sa platesti mai mult pentru a pastra ce aveai de la AKTA?

| Mada9629 explică (pentru Wr3nch):

Am semnat cu cei de la digi un contract pentru pachetul digi tv cablu popular analogic, ca a zis că nu poate să modifice abonamentul până ce infrastructura nu se schimbă și plus că a zis că dacă am un TV smart prind și restul programelor. La akta aveam tot un serviciu TV pe analog, da le prindeam și pe celelalte, și până de ieri le-am prins șil a Digi, dar parcă n-am avut ce face și le-am dat reactualizare la programe și ietă că au dispărut ca prin farmec toate, măcar dacă s-ar vedea bine programele astea?

| Mada9629 explică (pentru Wr3nch):

Îți mulțumesc, am sunat la digi și oarecum am dat de cap, îmi trimit o echipă mâine și-mi schimbă cablurile, că nu le schimbaseră și de aia nu mai prind corect programele, că încă am cablurile de la Akta. Vedem mâine ce va fi?

2 răspunsuri: