|

Buna seara...Am un adaptor wireless Tenda W311MI. Problema e ca daca il conectez direct in portul usb conexiunea e stabila dar viteza e foarte mica... in schimb daca il conectez printr-un prelungitor usb (3 m ) si il pozitionez la inaltime, viteza e foarte buna in schimb cade foarte des (la fiecare 30 de sec - 1 minut ). pur si simplu se deconecteaza si se reconecteaza singur. Intrebarea mea e... Ce pot sa fac in acest caz ca sa stabilizez conexiunea, si mai ales de ce cade doar cand e prin prelungitorul usb?Multumesc anticipat.O seara buna!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asa patesc si eu si nu e vorba de vreun vecin.Pentru ca adaptorul introdus in usb se incalzeste, cu prelungitor nu se incalzeste asa tare.Nu stiu latine dar al meu se infierbanta serios cand il bag direct in usb.Cu perulngitorul...alta viata, tocmai de aceea se da odata cu adaptorul usb.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti departe de vecinul caruia ii furi wifi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Sunt maxim 10 metri pana la " vecin ", e in sufragerie... si daca nu il conectez prin preluingitor merge, dar viteza e jalnica. pe cand daca il ridic mai sus prin prelungitor, cade din minut in minut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează