|

Buna seara! Am un telefon Asus ZenFone 3 ZE520KL. De curand, de la ultima actualizare de soft -Android 8.0.0, am constatat ca butonul "Home" respectiv "back" refuza sa mai functioneze doar in momentul in care folosesc aplicatia "Instagram". L-am resetat de n ori, am revenit la setarile din fabrica de doua ori si intampin aceeasi problema de fiecare data. Butoanele functioneaza foarte bine pana in momentul cand folosesc instagramul.Care credeti ca ar fi sursa problemei?

Ce as putea face?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate că cei care nu facut Instagram vor auzi de această problemă si vor face o actualizare a aplicației. Tu nu poți să faci nimic în privința aceasta; poate doar să revii la ultima versiune bună de Android, dacă vei duce telefonul in service.
Dar recomand să rămâi la Android 8 pentru că versiunea aceasta de soft oferă mai multă viață bateriei. In timp vor apărea actualizări, îmbunătățiri ale sistemului de operare. Deocamdată este în forma de bază.
Dacă merge, te sfătuiesc să folosești Instagram direct din browser.

1 răspuns:
| a răspuns:

Dezintaleaza si instaleaza din nou Instagram. Daca problema apare din nou, nu mai folosi Instagram daca vrei sa folosesti telefonul happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează