| Idkkkkkmaaannnnn a întrebat:

Buna, TPU! Am o intrebare caraghioasa. Eu nu ma pricep la tehnologie! Azi mi-am cumparat un card de memorie de 8 GB. Si, nu stiu cum sa-l cam folosesc. L-am bagat in telefon, am intrat in aplicația 'Creati copie de rezerva si...' am apasat pe niste lucruri si mi-a zis ca datele mele s-au salvat in SD. Dar care e problema? Cum intru sa vad ce am pe card? Unde intru? Cum sa fac cu memoria? Voiam sa imi actualizez aplicațiile, dar tot imi spune ca am memorie insuficienta. Ce se intampla cu memoria de pe card? Nu intra in telefon? Va rog daca stiti sa ma ajutati. Cred ca am o mie de intrebari pe care tot nu stiu cum sa le formulez. Va multumesc!

2 răspunsuri:
| ion1731 a răspuns:

Ca sa vezi ce este pe cad iti trebuie un "file manager", descarci unul de pe google play.Ca sa muti aplicatiile de pe memoria interna pe memoria sd iti trebuie sa intri in setari > aplicatii> (alegi aplicatia dorita si te uiti in obtiuni, la Android 5.1 si mai sus aplicatiile au posibilitate de a fi mutate.) succes.

| dannyel86 a răspuns:

Aplicatiile de care depinde functionarea telefonului (inclusiv actualizarile) ocupa din memoria interna a dispozitivului. Ele nu poti fi mutate in alta parte. Ca sa eliberezi memoria interna, poti transfera pozele, documentele, muzica si fisierele video (dupa caz), din memoria interna pe cardul de 8 gb.
Intra in setarile telefonului (Setari/Settings), ca sa vezi daca acel card este recunoscut si cat spatiu are disponibil pe el.