| Anonim124635 a întrebat:

Buna TPU! Am o mica intrebare, 1.pentru care este cel mai bun serviciu pentru internet si televiziune din Romania?
2.cum pot schimba contractul cu viteza de inernet, tatal meu a facut contractul si a ales cea mai mica viteza de internet din cate am inteles.
3.depinde si de router ce viteza ai, eu personal am un tp-link foarte vechi cu doua antene si daca depinde si de router de viteza, ce router imi recomandati intre 100 si 210 de lei?
Dau funda.
Multumesc anticipat!
(Nu stiu daca am ales potrivit categoria scuze)

2 răspunsuri:
| Mihutzu a răspuns:

1. Digi Fiberlink 1000
2. Il iei pe tatal tau, te duci la ce furnizor aveti si schimbati contractul
3. Depinde si de router, dar si de dispozitive. https://www.emag.ro/......D0CSFCBBM/ ar trebui sa te acopere in majoritatea cazurilor de folosire de zi cu zi

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu sunt la Digi (RCS & RDS) si sunt multumită. Du-te la sediul lor din orașul tău și vorbește la ghișeul de informații, inainte de a incheia un contract cu ei. Nu iti cumpăra tu un router, fiindcă ei vin la domiciliul tău si iti aduc un router special, de-al lor, fibra optică si tot ce e necesar. Solicită viteză la internet de 1000 mbps și nu vei mai avea probleme cu internetul Iar daca apar probleme (nu-i exclus), ii suni, si intr-o oră sunt la tine si iti rezolvă orice problemă. Sunt paroliști.
In ce priveste grila de programe TV, îți dau ei o broșură și iti alegi ce posturi/canale vrei, o analizezi bine inainte de a incheia contractul. Pe parcurs se poate veni si cu modificări, dacă mai optezi pentru un post TV in plus...
Abonamentul la RDS e cel mai acceptabil. Si chiar merită!