|

Buna TPU! Am o problema cu wireless-ul. Nu mi merge de vreo 3 zile. Ma conectez la el, dar nu merge, imi arata pe telefon ca-s conectata dar netul nu merge. Nu e doar la telefonul meu, la niciunul nu functioneaza, intital am crezut ca e o problema cu reteaua de net, asa ca am bagat cablul direct in calculator si merge, in schimb wireless-ul nu. Care credeti ca e problema?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Incearca un reset la router aceeasi problema am avut si eu dupa ce-i dai reset o sa revina la normal

| explică (pentru nuestenimic):

Si cum ii dau reset?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andreeamaria555):

Inchizi router-ul, apesi si tii apasat butonul de "Reset" (este in spate si trebuie sa-l apesi cu un ac, ceva care sa intre in gaura aia mica), aprinde router-ul si tine apasat butonul de "Reset" pentru vreo 15 secunde dupa care lasa butonul de reset si asteapta sa se reseteze.
dupa ce s-a resetat conecteaza-l la calculator prin cablu (sau si prin wireless dar va avea numele din fabrica, fara parola) si scrie in browser http://192.168.1.1 iti va cere username si parola si introdu "admin" (si la username, si la parola) iar acolo iti va deschide pagina de setari (setari pentru internet, wireless, retea etc.). iti recomand ca inainte de toate sa te documentezi de setarile pentru internet si daca nu te pricepi pune pe altcineva sau uitate la pe google si documenteazate mai bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Scoate routerul din priza 10-15 secunde, baga-l iar, asteapta putin si incearca sa te conectezi din nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Andreea! Trebuie configurat routerul. Cauta pe google instructiuni specifice pentru marca routerului tau, urmareste instructiunile si vei ajunge undeva unde iti va cere un cont si o parola. Contul si parola respectiva le gasesti pe contractul la internet. Daca nu reusesti, cheama asistenta de la firma de internet, ar trebui sa vina sau sa te directioneze telefonic. Sper ca am fost de ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează