|

Buna TPU! Am o problema la Pc.Nu de mult am instalat o programa pe un disk.Mai apoi diskul a fost dus la reparatii.Nu a putut fi reparat deoarece a fost ars nu stiu ce.Am incercat sa instalez programa pe un alt disk dar imii scrie ca aceasta programa este deja instalata pe acel disk care a ars si nu o pot dezinstala sau instala.Stie cineva cum rezolv problema? Dau Funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate program, programa ai la scoala! Te duci la service!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt unele programe care nu vor sa se instaleze sau sa se dezinstaleze cand le lipseste ceva, desi au tot ce le trebuie.

O solutie sigura e reinstalarea sistemului de operare. O metoda buna dar greu de aplicat e sa se gaseasca urmele programului (programei), sa se stearga aceste urme, urmand ca mai apoi sa se instaleze programul din nou.

Cel mai probabil exista inregistrari despre acel program in registry. Se poate porni regedit pentru a caute urmele programului, (destul de greu de gasit, intrucat se folosesc numeroase denumiri ce difera de numele programului, ceea ce ingreuneaza sau chiar face imposibila gasirea urmelor si eliminarea lor), sau se poate reinstala programul in alt calculator pentru a urmari exact ce si cum se instaleaza, pentru a putea sti ce trebuie sters, dar nici asa nu e destul de usor, existand sanse sa nu poata fi rezolvata problema.

Se poate cauta pe google dupa numele programului daca exista o rezolvare pentru instalarea sau dezinstalarea acelui program.

Daca nu se gaseste o solutie, ramane varianta reinstalarii sistemului de operare windows.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează