|

Buna TPU, am si eu o intrebare. Am un PC cu placa video gtx 1050 ti dar in multe aplicatii imi gaseste Intel HD Graphics 630. Ce este aceasta si de ce imi apare in locul placii video.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Apesi pe butonul "start" (Windows) si scrii acolo "dxdiag" (fara ghilimele). Clic pe run si ti se va deschide o fereastra.
dai clic pe 'display' din acea fereastra si vei vedea ce placa video iti vede windows-ul.
Daca nu vede gtx 1050, atunci placa aceasta are o problema, unde cauze pot fi mai multe: nu este introdusa bine in slot, poate are nevoie de alimentare separata de la sursa si nu ai legat-o, sau poate este defecta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hd Graphics este grafica integrata in aproape orice procesor Intel.
Ca sa mearga jocurile bine, trebuie sa setezi placa nVidia 1050 ti, ca placa default.
Poti face asta din nVidia Control Panel (gasesti aplicatia in Control Panel)

https://i.ytimg.com/vi/ypCGRL4vrVQ/maxresdefault.jpg

https://i.ytimg.com/vi/qkSSyp0NsG8/maxresdefault.jpg

Manage 3D Settings, apoi cauti undeva sus, (nu se vede in aceste poze), ar trebui sa te lase sa alegi ce placa video sa folosesti.
Alegi nVidia 1050 ti, apesi OK sau Apply, (daca apare ), un restart la calculator, si daca este nevoie, asigura-te ca placa nVidia are driverele instalate si actualizate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am avut problema asta atunci cand din greseala am sters driver-ul de la nVIDIA laughing. oricum. incearca sa deschizi aplicatia asa:
Click dreapta pe aplicatie -> run with graphics processor -> High-performance Nvidia processor, bine asta daca si tie iti apare la fel, oricum in general aplicatiile care cer multe resurse referitoare la placa video, ar trebui sa se deschida default cu high performace nVIDIA processor deoarece cum am spus, cere mai multe cerinte, asta este o solutie care merge cu pc-ul meu, sper sa iti fie de ajutor happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si apropo, Intel hd grapics 630 apare atunci cand de exemplu nu ai avea placa video (gtx 1050) respectiv driver-ul instalat, acum nu stiu daca e asta problema certa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează