|

Buna TPU! Am și eu o intrebare. dacă am avut cont de wapp pe telefon și după l am schimbat tot cu același cont, rămân conversațiile in telefonul vechi, chiar dacă le șterg acum de pe cel nou?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă faci back-up în Google Drive și nu schimbi numărul, da, rămân.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nup, nu raman

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, nu raman. Nu poți sta pe 2 conturi de whapp deodata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează