| geotiger71 a întrebat:


In scurt timp va trebuie sa plec in Germania si voi avea nevoie de conexiune la internet. Voi cum mi-ati sugera sa procedez, sa cumpar un modem de aici sau de acolo, are semnal in afara tarii? Vreau sa stiu care imi sunt optiunile de la cei care au si se pricep. Ofer funda celui mai bun raspuns!

P.S. Scuzati categoria dar am nevoie rapid de raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| 4Andu a răspuns:

Daca iti cumperi modem de aici, e scumpa utilizearea lui in strainatate, daca iti cumperi de acolo e mai avantajos dar nu stiu stiu cum e in Germania thinking eu cand am fost in Grecia am avut modem luat de acolo, si a fost ok

1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Nu-ti cumpara modem de aici! Eu am fost in Germania, dar am stat la cineva si a facut abonament si am avut net mereu. Sunt insa si cartele de net acolo, de la diferite firme. Poti alege la fata locului sau poti intreba prietenii de acolo, banuiesc ca nu vrei sa traiesti pustnic! Eu mi-am luat cartela si tel. de acolo si-l folosesc si aici! E adevarat ca-i mai scump, dar functioeaza! La fel este si cu netul! Depinde si ce vrei sa faci cu el (sa-ti verifici mail-ul, mess sau sa descarci etc.), deci analizeaza situatia mai bine! Mult noroc!