|

Buna TPU! Laptopul meu are o problema, mi'se inchide la cateva (aproximativ 5 )minute de functionare, mentionez ca moare dintr'o data!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Verifica coolerul, functioneaza? Care sunt temperaturile pe componente, intra in protectie ca sa nu se prajeasca de tot. Sa nu ai obturate zonele prin care ventilatorul aspira. Sper sa nu fie placa video de la el, aici e mai greu. De cat timp nu este curatat sistemul de ventialtie. Nu ai spus ce model de laptop ai! Bafta!

| explică (pentru valentin75):

Salut,apropo de model, imi era rusine sa zic e un MEDION de pe timpul lu' bunica chiar ea il foloseste, intre timp am vrut sa reinstalez windows'ul si acum e o problema mai mare ...pffff,crezi ca mai ii pot face ceva avand in vedere ca are o varsta si fara windows.big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Posibil sa fie o problema cu racirea iar laptop-urile in ziua de azi se opresc automat cand temperatura atinge un prag critic. Verifica temperatura procesorului cu SpeedFan.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru alin16y):

Pfff deja e prea tarziu am comiso, am incercat sa reinstalez windows'ul, si aceeasi problema se instaleaza si la un moment dat moare, multam oricum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează