| loeder23 a întrebat:

Buna TPU! Prietenul meu are o problema. Recent, si-a dat din greseala cuiva contul de gmail pe care are contul de minecraft premium. Parola de la gmail i-a fost schimbata, de asemenea si e-mail-ul de recuperare si numarul de telefon. Deci nu mai are acces la contul de gmail, insa, la contul de minecraft are 3 intrebari gen : care este animalul preferat etc. Exista o posibilitate de a-si schimba e-mailul de la contul de minecraft premium? Dar sa-si recupereze gmail-ul? :c

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu exista "i-a dat din greseala", cand de fapt i-a dat cu buna stiinta! Acum nu are decat sa puna bot, pentru ca a incalcat legile de non transmitere a unui cont si nu mai poate dispune de cel pierdut.
Dupa cum se vede, cel care a schimbat adresa de email, telefonul si restl a striut ce face, deci, contul d eminicraft este pe veci pierdut si tu nici macar nu poti dovedii ca ti-a fost furat, pentru ca tu ai fost cel care i-ai dat parolele.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai de ce a dat altcuiva datele contului de la email? Pe ala din cate stiu nu are cum sa il recupereze. Si ar trebui asta sa fie mai important decat un cont pe un joc de copii de 10 ani.

| loeder23 explică (pentru anonim_4396):

Ii zisese ala sa intre pe un site ca sa aiba o reducere la nu stiu ce skinuri de cs go sau nu mai stiu, si el a crezut ca se logheaza cu gmail-ul, dar de fapt ala i-a aflat gmail-ul.

| Arthiom a răspuns:

Daca are inscris numarul de telefon in contul google sau daca a adaugat un email de siguranta in caz ca uita parola atunci poate solicita o alta parola prin sms sau pe email-ul de siguranta.