|

Buna TPU, recent am achizitionat un laptop Acer predator de la flanco si am o problema care desii e jenanta chiar nu ii gasesc rezolvarea:ca sistem de operare are linux dar cand se deschide apare cateva secunde sistemul linux cu ceva programe dar nici nu am timp ca apare pe ecran acele informatii de la flanco cu procesorul, ram-ul etc. Chiar nu pot gasi rezolvarea, cineva care a patit la fel? Ce as putea face?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Simplu! Ia un stick de minim 4 Gb si mergi la un prieten care are Windows. Dai jos Linux Mint Mate 19.0 (ultima varianta) care este cel mai usor sistem de operare pentru cei ce au trecut de la Windows. Iei si Rufus (nu trebuie instalat) si-ti faci un stick boot-abil cu Linux-ul. Vii acasa si-l instalezi. Atat doar sa pui tara Romania si la tastatura US. Apoi, succes!

1 răspuns:
| a răspuns:

Dacă nu găsești rezolvare aici, mergi la Flanco și roagă pe unul din angajați dacă te poate ajuta. Îl întrebi cât te costă toată treaba, îi ceri nr de telefon și îi spui că rămâne să îl suni după ce vei vorbi cu părinții tăi.
Ori poate că Acer are și vreun forum în limba română prin care te pot ajuta alții care au rezolvat aceeași problemă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează