| Andddy895 a întrebat:

Stie cineva cum se intra in recovery pe o tableta Allview 2 Speed Quad? I-am dat resetare si imi apare semnul de la Allview pe ecran si sta asa de 3 ore si nu se intampla nimic. Si vreau sa intru in Recovery.Are 2 butoane unul pentru aprindere si un buton Home.Nu stiu cum se reseteaza din recovery.Stie cineva cum ii pot da resetare?

Răspuns Câştigător
| NicolaeCristianAnonymous a răspuns:

Am avut o tabletă asemănătoare allwiew speer city care are doar 2 butoane, cele de volum erau pe Android. O stingi si ți apăsat vreo 5-10 secunde ambele butoane. Îți apare Modul Recovery.
Folosește butonul home pentru a naviga, selectează Wipe and data Factory settings cu ajutorul bufonului power, O sa îți apara multe opțiuni gen no no no no. Selectezi opțiune a Yes. Pe urma posibil va trebui sa alegi iar yes... Pe urma va incepe resetarea! Nu va dura multe secunde dar nu apasa nimic in timpul proceduri, sau sa o stingi. Asteapta ca tabletă sa porneasca androidul complet... ATENTIE! Cand resetezi tabletă asigurate ca ai bateria încărcată complet si in timpul proceduri de resetare sa nu o stingi, Daca nu respecti astea poate duce la deteoraria placi de baza a tabletei.

| NicolaeCristianAnonymous a răspuns (pentru NicolaeCristianAnonymous):

Sunt tutoriale pe Youtube cu allwiew 2 speed quad hard reseta daca nu gasesti cauta allwiew speed city hard reset.

| Andddy895 explică (pentru NicolaeCristianAnonymous):

Mersi boss

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai cum, trebuie dusă in servis sa o resofteze.