anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU. Va rog foarte mult! Am o ne-intelegere privind problema de un Laptop. In primul rand nu inteleg dc nu am lumina pe Display doar daca tin lanterna telefonului pe ecran se vede windows-ul sau scrisul. Acuma vreau sa va spun ca am schimbat Displayul-Invertorul-Cablu c'è leaga placa de baza si display. Si tot nu am lumina. Precizez ca: conectat la Monitor extern Totul normal se vede totul. Doar asa folosesc Laptopul. Prin conectare VGA sau HDMI. Am fost cu laptopul la diversi assistenti reparatii pc si toti au doar diverse,, pareri" non concrete. Spunandu-mi asta e parerea mea. Fiecare cu parerea lui. Strano! Va multumes ca ma-ti ascultat. Nu imi spuneti sa il fac in tara. Nam cum sunt stabilit in Italia de multi anni.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

I s-a ars fie lampa din spatele panoului LCD, fie invertorul acesteia (sau mai rău, ambele).
Mergi la un service mai de Doamne-ajută că ți-l repară.

| TurkuNellu a răspuns (pentru mihai69):

Am precizat ca: Am cumparatat un alt Panel LCD un alt Invertor si un alt Cablu c'è leaga placa de baza si display. Toate noi.

| mihai69 a răspuns (pentru TurkuNellu):

Nu panoul e cauza, ci lampa din spatele său. E clar că nu se aprinde. Din ce cauză, e greu de spus fără să ai obiectul în față, schema și măcar un aparat de măsură.

| octav005 a răspuns:

Posibil sa se fii ars ledurile de le monitor

| TurkuNellu a răspuns:

Nu ma intelege-ti gresit! Am schimbat si LCD-ul Display-ul care e aplicata o placa elettronica esita din fabrica care vine conectat cablul c'è se conectata din placa de baza. Acel cablu are doua iesiri. (1) conecteaza invertorul (2) conecteaza displayul. Am schimbat Displayul tot cu placa c'è vine lipita pe el. Am schimbat si Invertorul creza-nd ca e de la Invertor. Am schimbat si cablul c'è leaga placa de baza. Toate noi. Nici asa. Sunt sigur ca nu poate fi scheda video perché merge pe monitor extern sau TV prin HDMI.