| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Buna tuturor!
Acum ceva vreme am platit pentru aplicatie Apple Music (cea a telefonului) cu 20 ron pe luna. Am incheiat abonamentul pentru ca nu o folosesm dar in continuare mi se iau bani. Am si scos cardul ala din telefon dar degeaba. De un an platesc 20 de lei lunar degeaba laughing Nici macar daca vreau sa folosesc aplicatia nu merge deoarece abonamentul teoretic e incheiat insa mie tot imi ia banilaughing Stie cineva ce se poate face? Ati patit? ( ios)

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Contacteaza banca si cere-le sa-ti blocheze plata!

| Zuzu1991 a răspuns:

Mergi la politie si faci plangere penala de FURT
sa nu crezi ca, glumesc, mi se rupe ca e marele Apple si ca cineva a facut o greseala, un serviciu prost inseamna protectia consumatorului, bani trasi fara voia ta inseamna FURT!

imi pare rau ca nu sunt in locul tau, asa mi-ar place sa i-o trag lu' Apple cu o reclamatie dinasta de nici nu iti vine sa crezi, si vezi ca la muiulitie o sa intampii rezistenta, ca ei nu pot face nimic samd, le spui ca te doare in cot, AI DREPTUL sa depui plangere penala, si apoi sa nu uiti sa iei numar de inregistrare ca altfel nu vor face nimic

| Xirus a răspuns:

De ce ai făcut abonament, pentru niște amărâte de melodii?

Eu le descarc gratis. Copy link Youtube + paste site-l de jos. Am Android, presupun că merge și cu ios. Le salvezi in telefon.

https://www.y2mate.com/en68

| Gligore2000 a răspuns:

Te anunta pe e-mail dupa fiecare plata.Plateai maxim o luna in plus.

| GeorgianaDiaconu explică (pentru Gligore2000):

Ma anunta mereu cand imi ia banii, insa cand apas sa sterg cardul de pe appstore, cardul e scos din luna februarie. Abonamentul e incheiat, le am dat mailuri si nimic... Na, Apple ul curului nu raspunde