|

Buna tuturor. Recent am cumparat un DVD unde era un banchet la care am participat si acum vrea si un coleg de al meu acel DVD. Vreau sa il copiez in calculator si sa ii fac lui un DVD. Problema e ca atunci cand in introduc in calculator, pare a fi bootat si imi ruleaza automat. Cum pot face ca sa fac o noua copie a DVD-ului? Daca folosesc optiunea,,Open in new window'' acolo imi apar doua fisiere.,, Audio TS si Video TS''. Daca o sa dau copy-paste la acele fisiere in calculator si apoi o sa le copiez pe un alt DVD o sa mearga? FUNDA pentru o varianta corecta.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Razvanel cauta in google si o sa vezi ce simplu e. Cred ca e varianta cea mai corecta, insa funda poti sa o pastrezi pentru raspunsul ce o sa te scuteasca de a cauta in google.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Downloadeaza programul imgburn, bagi dvd cu banchetul in pc, selectezi optiunea "create image file from disk" si salvezi imaginea undeva in pc, dupa introduci dvd gol si selectezi optiunea "write image file to disk" si arzi imaginea salvata anterior in noul dvd.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează