|

Buna! Vreau sa imi cumpar un aparat de fotografiat. (sa nu ocupe foarte mult spatiu, ca marime; si sa aiba un pret potrivit, nu foarte scump; dar nici foarte ieftin, vreau ca imaginea sa fie una de calitate.) Ce imi recomandati si de ce? Mersi!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Iti recomand aparatele de foto tip pocket, micute, usoare si perfecte pentru uz general.
Am un aparat Sony Cybershot si-l folosesc aproape oriunde, fiindca incape chiar si in buzunar (eu totusi recomand o gentuta de brau, fixat pe cureaua pantalonilor). Aparatele DSLR le folosesc doar in cazuri speciale.
Aparatele pocket de fabricatie Canon sau Olimpus sunt de asemenea bune, mai ales daca iti formezi si o oarecare experienta cu ele.
Pentru inceput, poti cumpara orice aparat care are rezolutie de 8 Megapixeli sau mai mare si 3-4x zoom optic. Asemenea aparate poti gasi si second hand, la preturi de 2-300 lei, doar sa ai grija sa le incerci in prealabil si sa primesti macar accesoriile principale cu ele (incarcatorul pentru acumulator, husa de protectie, card de memorie).
Evita sa cumperi aparat care functioneaza cu baterii tip AA, fiindca bateriile se consuma extrem de repede. La aceste tipuri de aparate este indicat sa cumperi baterii tip acumulatoare (incarcabile) de capacitate peste 2300 mAh, 4 bucati + incarcator.

| explică (pentru Bula):

Multumesc mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ai precizat cam ce buget vrei sa aloci.
O camera foarte buna este aceasta http://bit.ly/2lfk046 Costa 783 lei si este excelenta.
Daca ai un buget mai redus atunci aceasta http://bit.ly/2l3Br5o costa 369 lei
oricum mergi pe Canon sau eventual Sony (de preferat Canon).
Cu Nikon am avut experiente neplacute si nu as recomanda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează