|

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am fost la Orange si am facut un contract pentru internet ( precizez ca acolo nu mi-a explicat concrect domnisoara vanzatoare ce beneficii am ). A doua zi dupa ce am citit bine contractul si m-am informat am fost sa il inchid fiindca nu imi comvenea. Acolo mi-a zis vanzatoarea ca nu ii merge un program si imi garanteaza ca in urmatoarele zile sa ma duc fiindca il v-a inchide. Am fost si in urmatoarea zi. Si ce credeti? Mi-a zis ca nu poate si sa il arunc in drum pentru ca nu o intereseaza. Am insistat si a zis ca ma da afara in suturi. Cum sa procedez sa il inchid? Chiar nu vreau sa il platesc degeaba fiindca inca am router-ul sigilat.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Fa o cerere scrisa. Dar citeste de data asta foarte atent contractul (ceea ce trebuia sa faci inainte sa il semnzi) sa vezi care sunt conditiile in care il poti inchide. Faptul ca nu l-ai folosit nu are nici o relevanta in context.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca tu consideri ca nu ai ce face cu el inchidel, nu merita sa dai banii degeaba mai ales daca nu l-ai folosit deloc ar trebui sa nu iti comenteze!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează